Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın Baş Antrenoru Ergin Ataman, Galatasaray Odeabank'ın Eurocup serisi ikinci karşılaşmasında Abdi İpekci Spor Salonu’nda Strasbourg’u 78-67 mağlup edip Eurocup şampiyonu olduğu macın ardından basın toplantısında konuştu. Ergin Ataman’ın acıklamaları şu şekilde: “Oyuncularımla gurur duyuyorum. Biz kulup olarak, organizasyon olarak Euroleague’de Top 16’da, Top 8’de oynayan, bugun yaşadığımız atmosferi tum sezona yaymış bir takımız. Gectiğimiz yıl da soyledim; biz yeniden Euroleague’e doneceğiz. Yonetim inandı, sponsorumuz Odeabank inandı. Cok iyi bir takım kurduk. Savaşan, iyi basketbol oynayan bir takım kurduk. Eurocuo’ta grupları birinci bitirerek final macını burada oynama şansı bulduk. Gran Canaria, Bayern Munih, Pınar Karşıyaka gibi guclu takımları eledik. Eurocup’ta diğer taraflarda UNICS Kazan, Maccabi gibi takımlar da vardı. Bu akşam maca tam olarak final macıymış gibi başladık. Rakibimize ilk ceyrekte Abdi İpekci cehennemini hissettirmek istedik ve bunu yaptık. Bizim gibi finale gelen gectiğimiz sezon Fransa şampiyonu Strasbourg var. Zor bir mac oynadık ve kupayı kazanmasını bildik. Tum oyuncularımla gurur duyuyorum.” Resmi Site __________________