Aslan’ıneski golcusu Gomis’ten,yeni golcuFalcao yorumu:“Turk futboluadına kazanc.Cokzeki biroyuncu.Cabuk uyum sağlayacaktır. Umarımgolkralı olacak” Galatasaray’ın eski golcusu Bafetimbi Gomis, Beinsports’a verdiği roportajda, Aslan’ın yeni starı Falcao hakkında acıklamalarda bulundu. Transfer surecinde Falcao ile konuştuğunu belirten Gomis, “Ona Turkiye’ye gitmesi geektiğini soyledim. Falcao’nun Turk futbolu adına buyuk bir kazanc olduğunu duşunuyorum. Genc oyuncular icin onunla antrenman yapmak buyuk kazanc olacak. Falcao zeki bir oyuncu. Ortama cabuk uyum sağlayacaktır. Diagne icin de aynı şeyleri soylemiştim, gol kralı oldu ama onda işler biraz farklı gelişti. Falcao da umarım gol kralı olacak” dedi. ‘Terim cok buyuk karakter’ Eski hocası Terim’den ovguyle bahseden Fransız yıldız, “Fatih Terim benim icin cok buyuk bir karakter. Benim icin cok şey yaptı. Ameliyat oldu, gecmiş olsun mesajımı ilettim. Doğum gununu de kutladım. Onu bircok futbolcu baba diyordu. Cok buyuk bir teknik direktor. Benim icin futboldaki en buyuk karakter” yorumunu yaptı. Gazeteler __________________