“Organize, ancak amator bir kotuluk var demiştim, amator lafıma alınmışlar, artık daha profesyoneller” sozu nedeniyle Fatih Terim’e verilen 4 maclık ceza ve kararın 19.05’te acıklanması, Galatasaray’da buyuk infial uyandırdı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar protesto hazırlığına başlarken, hem kulup icerisinden hem de camiadan sert mesajlar geliyor. Galatasaray Yonetimi de geniş bir savunma dosyasıyla cezayı kaldırmak uzere Terim’e destek verecek. Turkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray arasında, Fatih Terim’e verilen cezayla birlikte adeta soğuk savaş başladı. Tecrubeli hocanın, “Organize, ancak amator bir kotuluk var demiştim, amator lafıma alınmışlar, artık daha profesyoneller” sozlerine karşılık verilen 4 maclık men cezası ve kararın saat 19.05’te acıklanarak, kulubun kuruluş yılı olan 1905’e gonderme yapılması, camianın buyuk tepkisini cekti. Sarı- Kırmızılı taraftarlar, onumuzdeki gunlerde federasyon binasına bir yuruyuş duzenlemeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili olarak ceşitli taraftar gruplarının sosyal medya hesaplarından sert acıklamalar yapıldı. Kasımpaşa macı bekleniyor Sarı-Kırmızılı yonetim de, başkan Mustafa Cengiz’in acıklaması ve diğer isimlerin sosyal medya tepkileri dışında ceşitli hazırlıklar icerisinde. Fatih Terim’e verilen 4 maclık cezanın ortadan kaldırılması yonunde, geniş caplı bir savunma dosyası oluşturulacak ve bire bir goruşmelerde bulunulacak. Tarafarlar da milli ara sonrası Turk Telekom Stadı’nda oynanacak Kasımpaşa macında pankartlar ve tezahuratlarla 90 dakika boyunca Terim’e tam destek verecek. Gazeteler __________________