Ya arkadaşım bu ne ya fener vatanı kurtardı kurtuluş savaşında yabancıları yendi bu yalanlara nasıl bu kadar kuvvetle inanıyorsunuz ya anlayamıyorum bu ulkeye her acıdan en fazla hizmet eden takım gs dır ayrıca GS ın ve galatasaylıların vatanperverliliğine laf edilemiyeceğini kavramanız gerektiğini duşunuyorum bu vatanın kurtuluş savaşında fenerlisi gslisi yoktu andolu insanı vardı fedakarlık vardı ozveri vardı geri kalan uydurmalar ise bizlerin sinirlerini fazlaca bozmaktan başka bi işe yaramıyor YA MADEM O KADAR ULKE SEVER VATANPERVERSİNİZ NEDEN BU ULKENİN EVLATLARINI DEĞER VERMEZ Bİ ŞEKİLDE KONTEJAN ARTTIRIMINA GİDİOSUNUZ NEDEN YABANCILARA BOL KESEDEN BU ULKENİN(?) KAYNAKLARINI YEDİRİYORSUNUZ MADEM O KADAR VATANPERVERSİNİZ NEDEN HİC BİR AVRUPA MACINDA CANINIZI DİŞİNİZE TAKIP MUCADELE ETMİYOSUNUZ SİZ BENİM NE DEDİĞİMİ BİLE ANLAMIYORSUNUZ ACIN DA GS-ARSENAL (KOPENHAG) MACININ UZATMALARINI İZLEYİN OZVERİ NEDİR CANINI DİŞİNE TAKMAK NEDİR BUYUK KAPTAN SİZE ANLATSIN VATANPERVERLİK BİYERLERİNDEN ATMAYA YALANDAN TARİH UYFURMAYA BENZEMEZ PARAYLA TARİH YAZILMAZ TARİH İNANCLA YAZILIR OĞRENİN DE GELİN ---------------------------------------------------------------------- bU MESAJI KONU GECERKEN YAZDIM AMA BUNU Bİ BAŞLIK OLARAK ACILMASI GEREKTİĞİNE İNANIYORUM. Ataturk gibi bir buyuğu kendilerine mal etmeleri kurtuluş savaşında gs fb diye ayrım yapıldığını zannetmeleri gibi bir cok sacmalığa her fenerliye cevaplamaktan bıktım bu uydurma soylentileri sona erdirmek amaclı herkes icindekileri doksun ve bu sacmalıklara karşı gercek bir tepki verilmeli __________________