Onlar TUrk Futboluna Cennetin Kapisini ACtilar. Onlar Bize Kompleksten Kurtulmayi Ogrettiler. Futbolda, Hezimet Dolu GUnlerin Acisini Cikarttilar. Yeni Nesile Boyun Egmemeyi Ogrettiler. O KOtU GUnler ICin Intikamin Karanlik Sularindan ICtiler. Onlar Firavun Gibi SOzlerinden DOnmediler. Hep Bildikleri Yoldan Gittiler. Real Madrid'e Elendiler, Ama Bize Cok Sey Ogrettiler. Kirik, Cikik Ayakla Sahaya Ciktilar. Cigerlerindeki Son Hava Kabarcigina Kadar MUcadele Ettiler. Bir GUn Yorulduk Demediler. Tatil Yapmadilar. Sevgililerini Terkettiler. Eslerini Ihmal Ettiler. Ne Kadar Dev Varsa Topraga GOmdUler. DUnya Basinini Peslerinde Kosturdular. En Krizli GUnlerde Bile TUrk Insanini Sokaga DOkUp, Cigliklar Attirdilar. MUzeleri Kupalarla Doldurdular. Hayalleri, RUyalari GerCeklestirdiler. Kahramanlar Yarattilar. Fatih Terimler, Hakan SUkUrler Ve Okanlar, Emreler, Suatlar, Umitler. Haginin Tarihini Yeniden Yazdilar. AntrenOrlerini DUnyanin En Mutlu Insani Yaptilar. Kendilerini Takip Eden Gazetecilere Onur Yasattilar. Kimseye Ezilmediler, Yikilmadilar. Farkli Yenilgi Aldiklari GUnler De Oldu. Ama Hep Inanip Bildikleri Yoldan Gittiler. Egilmediler, Dik Kaldilar. Evet, Madrid'e Yenildiler, Ama Bunlari Yaptilar. Arada Oylesine Fark Varki. GUcUmUz Bir Yere Kadar. Bir MaCta 2 Milyon Dolar Seyirci Hasilati Yapan Real Madrid, Diger Yanda Bizim Galatasaray. 100 Milyon Dolarlik Oyuncularla, YUzbin Kisi OnUnde Oynayan Takima Karsi Bu Cocuklar Ne Yapsin? Iman GUcU Bir Yere Kadar .... Varsin Elensinler. Varsin Kaybetsinler. Varsin KOtU Oynasinlar. Varsin Bizleri UzsUnler. Onlar Bize O Kadar Cok Sey Ogretti Ki. Yazmiyorum Kardesim. Ben Bu Cocuklara KOtU Yazmiyorum. Onlar Benim Kalbimde Ruhumda. Onlar Benim Beynimde. Yazmiyorum Kardesim Yazmiyorum . Bu MaCi Elestirmiyorum. Kenarindan Bile Dokunmuyorum. O Zafer Dolu GUnlerin Anisina Tek KOtU SOz Bile Etmem. HiC Olmazsa Bu Kadarina BorClu Hissettim Kendimi. Evet Onlar Yenildiler, Ama Ben Bernebaudan Bagiriyorum:helal Olsun Size! __________________