Hatayı biz yaptık"
Galatasaray0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Hatayı biz yaptık"
-
12-10-2019, 05:11:01Kayıtlı ÜyeHatayı biz yaptık" Tomas-İlic krizi ozuldu, Fatih Gokşen yaşananları anlattı: "Gorulen o ki, Beşiktaşlılar iki oyuncunun kanına girmiş. Ama biz hem futbolcuların paralarını odemedik, hem de Okan Koc'u 'Ribery' gibi aldık." Sonunda ikna oldular Bu gelişmenin ardından olaya Sportif Direktor Bulent Tulun mudahale etmiş, ancak iki futbolcuyu da ikna edememişti. Onceki gun İstanbul'da olmalarına rağmen Florya'daki idmana cıkmayan Tomas ve İlic, asıl bombayı oğleden sonra patlatmış, takımla birlikte Antalya kampına gitmemişlerdi. Ardından iki gundur yaşanan mekik diplomasisi sonrasında dun akşam saatlerinde iki futbolcu, teminatlar ve yeni odeme planı ile ikna edilerek kampa katılmaya ikna oldu. Tomas ve İlic, onceki akşam başkandan aldığı yetkiyle kendileriyle goruşme yapan yonetici Fatih Gokşen'den kişisel teminat isteyerek "Eğer bu olmazsa biz gidiyoruz" restini cektiler. "Akıllarını celmişler ama..." Sorunu cozmek icin caba harcayan Fatih Gokşen onceki gece Tomas ve İlic'le bu goruşmeyi yaptıktan sonra evine gittiğinde kalbinden sorun yaşadı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Gokşen dun de Turgay Vardar'ın cenaze toreninden sonra hastaneye giderek doktor kontrolunden gecti. Oldukca sıkıntılı gunler yaşayan, sağlığı da gelişmelerden etkilenen Fatih Gokşen, son krizle ilgili sorularımızı ise ictenlikle yanıtlayarak şunları soyledi: "Korktuğumuz oldu" "Oncelikle bu iki futbolcu ue ilgili sorun tamamen cozuldu. Tomas ve İlic'le konuştuk, gerekli teminatlan verdik. İkinci yarı hazırlıkları icin takım arkadaşları ile birlikte kamp calışmalarına katılıyorlar. Gorulen o ki, Beşiktaşlılar bu futbolcuların akıllarını celmiş, kanlarına girmişler. Ama şu bir gercek ki, yaşanan tum bu olaylar oncelikle bizim hatamızdı. Birincisi, profesyonel davranarak futbolcularımızın paralarını zamanında odeyemedik. Bu ciddi bir hatadır. İkincisi de, Beşiktaş'tan ayrılan Okan Koc'u o şekilde almamalıydık. Gecen sene Ribery olayı nedeniyle bizim canımızın ne kadar yandığı ortada. Biz bu olayı Turkiye icine taşımamalıydık. Ben zamanında yonetim kurulunda bunları anlattım ama kimseye dinletemedim. Korktuğumuz şeyler başımıza geldi, yıpranmamıza neden oldu. Şimdi de ortalığı toparlamaya calışıyoruz." Kaynak: Vatan __________________