Soz sırası Feldkamp'ta... Galatasaray'ın tecrubeli teknik direktoru Karl Heinz Feldkamp, gundemi meşgul eden konularla ilgili onemli acıklamalarda bulundu. Bugunku antrenman oncesi oyuncularıyla yaptığı toplantının detayları sorulan Alman hoca, GS TV'nin studyosunda yaptığı konuşmalarda "Bu tip toplantılarda aramızda olan goruşmelerin dışarıya yansıtılmaması gereken şeyler olduğu icin şu an pek bir şey paylaşmak istemiyorum" derken sozlerini şoyle surdurdu: "Her şeyden evvel Pazar gunu bir macımız var. Bu tip konuşmalarda toplantılarda bazı şeyleri gizlemek değil amac. Cunku Pazar gunu cok zor bir macımız olduğu icin onun zamanlamasını cok iyi yapmamız gerekir." Teknik direktor Feldkamp ağır zeminin oyunlarını bozup bozmadığı yonundeki soruya ve fizik-kondisyonlarının eksik olduğu yonundeki eleştirilere ise şu cevabı verdi: "Koşullar iki takım icin de aynıydı. Saha ile ilgili konuşmak bile istemiyorum. Bir veya iki sıfır geriye duşmemizin saha ile bir alakası yok. Dunku maca bakarsanız bu ağır zemine rağmen geriye duşmemize rağmen pozisyonlarımızı da bulduk. Gol yememize rağmen 3-2 yi yaptık . Biz bu macı son dakikalarda kaybetmedik; ilk devre yediğimiz gollerde kaybettik. Yani fizik olarak hazır olmasaydık son dakikalara kadar bu mucadeleyi veremezdik" OYUNCULARIN YANLIŞ YERLERDE OYNATILMASIVE SABRİ İLE İLGİLİ ACIKLAMALARI "Mesela Uğur ile Sabri bir macta oynayamayacak ise orada kimin oynayacağını kafamdan gecirmem gerekli. Bu yaptığımız işlerden bir tanesi. Daha fazla alternatifimiz yok ise gerektiği zaman alışık olmadığımız şeyleri yapmak zorunda kalıyoruz. Aslında Sabri'yi 42. dakikada cıkarmamın sebebi 3. golu yeme korkusuydu. Bu korku bende cok ağır bastı. Ben işin cok kolayına da kacabilirdim. Arda'yı oyuna aldım o da gol attırdı. Ama ben bu yolu secmeyeceğim. Eğer bir sorun olsa ve 3. golu yeseydik; Devre olup iceri girdiğimizde taraftarlar belki de butun takımı ıslıklayacaktı. 3. golu yememe duşuncesi bende ağır bastığı icin Sabri yi 42. dakikada oyundan aldım" ADNAN POLAT'IN KENDİSİNE DESTEĞİYLE İLGİLİ SOZLERİ "Sadece Adnan Polat değil burada gorevli yonetici veya diğer gorevliler; herkes gereken desteği bize veriyorlar. Bizim yapmamız gereken bu desteklere karşılık olarak galip gelmemizdir. Tabi ki ben cok uzun yıllardır bu işin icerisindeyim. O yuzden ben cok iyi biliyorum ki; biz istediğimizi yapabildiğimiz muddetce, sozleşmemizde olanları karşılıklı olarak yerine getirdiğimizde yonetim arkamda durur. Şimdi başlatmış olduğumuz bir iş var. Amacımız sezon başından beri yeni bir takım kurmaya calışmaktı. Ve bu doğrultuda henuz işimiz bitmedi bir oluşum icerisindeyiz; bir cok genc oyuncuyu getirdik, bir cok oyuncuyla yollarımızı ayırdık; yani bu sirkulasyonu başlattık ama henuz bitmedi. Gorevlerimizin en buyuğu de buydu zaten. Yani eğer bunu yonetimimiz unutmuş olsaydı o zaman uzulurdum. Cunku cok buyuk paralar bir gencleştirme ve yeni bir takım kurma operasyonuna girildi. Bu elbette ki zaman alacaktır. Ozellikle Ocak ayında; başlattığımız bu işi devam ettirme acısından kararlar alacağız ve bu kararları da uygulayıp başarılı olmaya calışacağız." "BULUNDUĞUMUZ DURUM HAKKINDA AŞIRI KARAMSARLIK YARATILIYOR" "Beşiktaş'tan 4 Fenerbahce'den 3 puan ondeyiz. Aslında Sivas'tan da 3 puan ondeyiz. Cunku onlara 3 puan hediye edildi. Eğer herkesin yazdığını cizdiğini okursak yaptığımız iş cekilmez olur. Ben sadece kendi işimi yapıyorum. Gecen senenin 11. haftasının puan durumuna baktım. Galatasaray 18 puandaydı gecen sene; Fenerbahce ve Beşiktaş'ta 23 er puandaydı. Şu an bu durumu rahatlıkla değerlendirebiliyorum. UEFA da 3. nasıl olabiliriz onu bile duşunmek zorundayız. Ondan sonrasın bakacağız tabi ki; bu işi istediğimiz gibi cevirebilirsek benim icin cok guzel olur. bunun icin ligde de iyi sonuclar almamız gerekiyor" LİNCOLN HAKKINDA... "Onunla cok iyi bir diyalogumuz var. Ayrıca cok tecrubeli bir oyuncu. Takım icinde ağırlığı var" __________________