Galatasaray'da krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Sezona teknik direktor Feldkamp ile birlikte parlak başlangıc yapan ancak, Alman teknik adamın beklenmedik kararları yuzunden son maclarda duşuşe gecen Galatasaray'da, Helsingborgs macı sonrasında Sabri'nin isyanı sarı kırmızılı kulupte yeni bir gerginliğe neden oldu. DHA'nın Kadir Cetincalı imzalı haberi şu şekilde devam ediyor; Helsingborgs macının 41. dakikasında teknik direktor Feldkamp tarafından oyundan alınan Sabri, hocasının bu kararını protesto edercesine kulubeye gelmeden saha icinden el kol hareketleri ile tunele yurumesi şaşkınlık yarattı. Ancak Sabri'nin isyanı bununla bitmedi. Mactan sonra sinirle Ali Sami Yen'i terkeden Sabri, takım otobusune binmeyip, arkadaşları ile birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitmedi. Uzerinde eşofmanları ile Ali Sami Yen'i terkeden Sabri, "Galatasaray benim icin bitti" diyerek soylene soylene taksiye bindi ve herkesten ayrı olarak evine gitti. 09.11.2007 Kaynak : DHA HABER YALANLANDI ARKADASLAR Zorunlu Acıklama: Sabri Sarıoğlu “Benim İcin Galatasaray bitti” başlığı altında yayınlanan haberler tamamıyla asılsızdır . 10 yaşımdan beri Galatasaray futbol takımına hizmet etmekte ve daha uzun yıllar da hizmet etmeyi arzulamaktayım. Stadı izinsiz terk ettiğimi iddia eden haberlere de anlam verememekteyim. Mac sonrası izin alarak başka arkadaşlarımın da yaptığı gibi stadı ailem ile beraber terk ettim. “Benim İcin Galatasaray bitti” ifadesini kullanmış olduğum da tamamıyla gercek dışıdır. Galatasaray camiasının bir ferdi olarak yaşadım ve yaşamaya devam edeceğim. Saygılarımla Sabri Sarıoğlu Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu __________________