Galatasarayın asıl sorunu gruplaşma
Galatasaray0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- Galatasarayın asıl sorunu gruplaşma
-
12-10-2019, 05:07:39Kayıtlı ÜyeBelki bu yazdıklarımı sacma bulup eleştirebilirsiniz ama ben yinede yazmak istedim. Bana gore galatasarayın asıl sorunu en alt kademeden en ust yoneticilere kadar birleşememek.Yani hep surekli bir gruplaşma halinde.Kimse yeniliklere acık değil. Orneğin bu gun ben galatasary kongre uyesi olmak istesem nasıl olabileceğimi bilmiyorum.bir cok taraftarda bundana şikayetci.Hatta bir keresin de bir taraftar televizyonda isyan etmişti.yani bunun icin kriter nedir paramı yoksa prestij mi yada torpil mi?benim bildiğim kadarıyla siz başvuruyorsunuz ve birtakım kişilerde sizin başvurunuzu inceleyip eğer kabul ederlerse galatasaray kongre uyesi olmak icin gerekli şartlara sahipsiniz diye size bir mesaj gonderip bir miktar para karşılığı uye oluyosunuz ama kimse o gerekli şartların ne olduğunu bilmiyor. orneğin barcelona'nın on binlerce kongre uyesi var ve her isteyen barcelonalı rahatlıkla uye olabiliyor.Ne yani şimdi barca galatasaraydan daha kucuk bir takım mı?aynı şekilde bir kişi galatasarylıların %95 nin onayını almasa sadece liseli denilen sayıları GS taraftarı icinde gorulmeyecek kadar az olan bir gurubun desteği ile başkan secilebiliyor. taraftara bakınca mesela antu.com gibi bir tum galatasaraylıların bildiği ve uye olduğu bir site yok.orneğin ultraslan.com a uye olmak istersek maşallah sanki bir siteye değil gocmen olarak vize alıyomuşuz gibi t.c kimlik ve ucretli bir mail adresi istiyolar.(hotmail vb... kabul edilmiyor) kısaca galatasarayda cok buyuk bir potansiyel var ama bukadar cok gruplaşmanın olduğu bir ortamda başarı gelmesi cok zor... __________________