"G.Saray'ı Mahvettilerr" Galatasarayımız'ın eski başkanlarından Faruk Suren bombaladı: "Helsinborg yenilgisi felaket. Yonetim herkesle kavgalı. Kimseyi bulamazlarsa, kendi aralarında kavga ediyorlar. Fenerbahce'nin durumu takdire şayan." Takvim gazetesinin 11 Kasım 2007 tarihli haberine gore, Adnan Polat'ın metodlarının ceyrek asır oncesinde kaldığını ifade eden Faruk Suren "Hep enkaz edebiyatı yapıyorlar. Borcu 250 milyon dolara cıkardılar" dedi. İşte bomba acıklamalar; "Helsingborg yenilgisi tam bir felaket. Beşiktaş'ın 8-0'lık yenilgisi ise olağanustu bir olay. Bu yenilgiyle bizim aldığımız sonuc olcu değil. Ancak tam bir felaket. Aslında bizim futbolcuların kaliteleri ortada. Hem G.Saray hem de Beşiktaş icin soyluyorum bunu. Sorun iyi yonetilmemelerinden kaynaklanıyor. Teknik ve idari yonetimden bahsediyorum. Huzur sağlanırsa her şey duzelir. Ben ust uste mac oynuyoruz sozlerine katılmıyorum. UEFA Kupası'nı kazandığımız donemde catır catır oynuyorduk. Sonucunu da herkes gordu." F.BAHCE COK İYİ OYNUYOR "Fenerbahce'nin durumu ise takdire şayan. PSV macını kazanmaları başarı. Ancak Hollanda ekibinin de cok buyuk bir takım olduğu soylenemez. Bunu başarıyı kucumsemek adına soylemiyorum. Ama Fenerbahce cok cok iyi oynuyor. Taraftarlarının tribundeki şovları da muhteşemdi. Maraton Tribunu'nde acılan 'Turkiye' yazısı tek kelimeyle muhteşemdi. Esas beni etkileyen kurum olarak mukemmel olmaları. Ticari gelirleri artırıcı cok onemli adımlar atıyorlar." YONETİM HERKESLE KAVGALI Galatasaray'da ise yonetim herkesle kavga ediyor. Kavga edecek kimseyi bulamazlarsa kendi kendilerine kavga ediyorlar. Surekli olarak 'Kulubun cok borcu var. Enkaz devraldık' diyorlar. Tek bildikleri ve soyledikleri şey bu. Konuyu benim başkanlık yaptığım doneme getirmeye calışıyorlar. Kendi beceriksizliklerini bu şekilde ortmek istiyorlar. Calışıp Galatasaray'ı daha iyi yerlere getireceklerine borcu 250 milyon dolara cıkarttılar. Galatasaray'ın icine ettiler." Kaynak: Takvim __________________