Genclerbirliği'ni 3-2 mağlup eden Galatasaray'da genc oyunculardan Mehmet Topal macta cok iyi mucadele ettiklerini soylerken Genclerbirliği'nin son golunde topa refleks olarak mudahele ettiğini belirtti. Mehmet Topal: ''Bu mac cok onemliydi bizim icin. Sivas dun oynadığı macı kazandı ve liderliğe yukseldi. Bizim de bugun tekrar bu unvanı geri almamız gerekiyordu. Genclerbirliği cok sert oynadı. Biz de aynı şekilde sert oynamaya calıştık. Gole neden olan pozisyonda Tuna'nın kaleye gonderdiği topa refleks ile bir anda dokundum, topu cıkartmak istiyordum ancakolmadı ve kaleye gitti ne yazık ki... Ben actım ve ben kapattım bir yerde macı.'' Barış Ozbek: ''Bu mac cok onemliydi. 3 puanı aldığımız icin mutluyuz. Beşiktaş'ın veya Fenerbahce'nin aldığı skorlarla ilgilenmiyoruz. Biz diğer takımlara bakmıyoruz. Kendi maclarımıza konsantre olmak istiyoruz sadece.'' Serkan Calık: ''Bugunku macı almamız cok gerekliydi. Heyecanlıydım uzun suredir takımda ilk onbir cıkmamıştım. Golden sonra Hakan Şukur beni tebrik etti ve darbe aldığım ayağımın durumunu sordu.'' turkishmedia __________________