Kalli asıl şimdi yandı!
Galatasaray0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- Kalli asıl şimdi yandı!
-
12-10-2019, 05:06:02Kayıtlı ÜyeAdnan Polat diyor ki ''Golleri Kalli mi atacak? Ben Kalli'nin arkasındayım''. Zaten Kalli'nin yandığı an bu andır. Hangi yonetici veya idareci teknik direktorun arkasındaysa herhalde iki puan almak icin arkasındadır. Cunku arkasında oldukları teknik direktor 1 aya kalmaz gider. Kalli dun yine hata ustune hata yaptı. Ancak tahmin ediyorum ki bugun bu hatalardan kimse bahsetmeyecek. Cunku Galatasaray macı kazandı. Feldkamp’ın inanılmayacak derecede hataları vardı. Mesela takımdaki iki santrafor Umit Karan ve Hakan Şukur’den ikisini dahi oynatmadı ve Nonda’yı tek başına ileride bıraktı. Kendi sahasında Genclerbirliği gibi bir takımla oynamasına rağmen tek forvet sahaya cıkmayı tercih etti. Nonda’nın yanında bir Serkan Calık vardı. Ki cocuk santrafor değil ‘’Pire Nuri’’ gibi bir şey. Oradan giriyor buradan cıkıyor. Neticede bir tane gol attı. Fena futbolcu da değil ama santrafor da değil. Kalli bu tercihine rağmen 3 gol buldu bu karşılaşmada. Bulduğu 3 golde zaten santraforlardan gelmedi. Ustune ustuk de mactaki 5 golden 4’u futbolcular tarafından neredeyse kendi kalesine atıldı. Bu gollerin hepsi defans oyuncularına carparak kaleciyi yanıltan toplar sonucu oldu. İyi bir futbol oynamadı Galatasaray. Genclerbirliği de iyi futbol oynamadı. Ancak bana gore sahanın birkac yıldızı vardı. Onların başında ise Mehmet Topal geliyor. Linderoth’un yokluğunda forma şansı bulan Mehmet Topal hem orta sahayı toparladı hem de on libero gorevini cok iyi yaptı. Hem de bir gol attı. Rakip defansa carpmış olsa da en azından o mesafeden topa vurmayı duşundu. Ve ikinci olarak Barış. Biraz da Arda belki. Onun dışında iyi bir oyun oynayan Galatasaraylı da olmadı bugun sahada. Kalli devamlı olarak takımla oynuyor. Daha bu takımın kalecisinin kim olduğu belli değil. Ligin 12. haftası geride kaldı bu takımda asıl kaleci Orkun mu? Yoksa Aykut mu? Benim bildiğim teknik direktorler bir kaleciyi secer ve oynatırlar. Cunku takımın onunla oynamaya alışması onun da devamlı kalede oynayacağının bilincinde kendine olan guvenini arttırması gerekir. Kısacası Galatasaray’da kaleciler de belli değil, santraforlar da! Kalli ne yapmak istiyor anlamak mumkun değil. Ancak Kalli şunu yapıyor olabilir. Bu sadece bir tahmin. Adnan Polat veya yonetim demiştir ki ‘’Butun eskileri temizle. Bunu yaparsan sadece sen yaparsın. Biz yeni alacağımız bir hocayla bunu yapamayız. Sen yaparsan buna kimse itiraz edemez.’’ Ya da eğer boyle bir laf soylenmemişse ona; yani bu yaptıkları bir planın parcası değilse o zaman kac haftadır soyluyorum. Kalli 74 yaşının yorgunluğunu yaşıyor. Bu kadar da olmaz. Galatasaray bu senenin sonunda şampiyon olursa, ki cok zor bir ihtimal tabii ama herkes Kalli’nin başarılı olduğunu iddia edecektir. Ama bu asla doğru olmaz. Şu an sadece şunu soyluyorum ki Kalli ile yolların bir an once ayrılması gerekiyor. Ancak Adnan Polat diyor ki ‘’Golleri Kalli mi atacak.? Ben Kalli’nin arkasındayım.’’ Zaten Kalli’nin yandığı an bu andır. Hangi yonetici veya idareci teknik direktorun arkasındaysa herhalde iki puan almak icin arkasındadır. Cunku arkasında oldukları teknik direktor 1 aya kalmaz gider. Neticede Galatasaray 3 puan almıştır sadece. Bu sezon ligde ilk kez seyircisinin onunde oynamasına rağmen taraftarına guzel bir futbol seyrettirememiştir. Zevk vermemiştir. 1–2 hafta sonrası icin umut vermemiştir. Daha da onemlisi Galatasaray’ın zor macları henuz başlamadı bile. Bu surec başlayınca kimsenin bu Galatasaray icin umutlu olabileceğini zannetmiyorum. Ya da en azından ben cok umutlu değilim. turkishmedia __________________