Arda Turan, "Beni ben yapan Galatasaray’ı şampiyon yapmadan bir yere gitmem" dedi Yaşı kucuk ama kabiliyeti cok buyuk olan Arda Turan mutlu mu mutlu. Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası vizesini almasının yanı sıra Feldkamp’ın da vazgecilmezlerinden olan Galatasaray’ın genc yıldızına İngiltere’den Fulham Kulubu yakın takibe aldı. Yurt dışında oynamayı cok isteyen Arda gelen teklifleri doğrularken, "Beni ben yapan Galatasaray’ı şampiyon yapmadan bir yere gitmem" dedi. Genc yıldız konuşmasını şoyle surdurdu: "Bunu aklımdan bile gecirmem. Benim kafamda Milli Takımı hep beraber Avrupa Şampiyonası’na taşımak vardı. Allah’a cok şukur onu da başardık. Benim gibi genc bir oyuncunun bu başarıda pay sahibi olması bana gurur ve mutluluk veriyor. İki yıl icinde buyuk bir yol mesafe aldım. Artık nerede olduğumun farkındayım. Menajerim Ahmet Bulut, Fulham ile temas halinde. O da Galatasaraylı. İkimiz de bu sene Galatasaray’ın şampiyonluğunu cok istiyoruz. Eğer Avrupa’ya gidersem ulkemi en iyi şekilde temsil edeceğime kimsenin kuşkusu olmasın." Kaynak: Hurriyet
!***"Şampiyon yapmadan gitmem"***!
Galatasaray0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- !***"Şampiyon yapmadan gitmem"***!