Turkcell Super Ligi'n yenilgisiz lideri Galatasaray’la, yarın deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor’un yolu transfer konusunda kesişti. İki kulup, Vestel Manisaspor’un milli futbolcusu Selcuk İnan’ın transferi icin karşı karşıya geldi. Ersun Yanal’ın Trabzonspor’a teknik direktor olmasıyla birlikte bordo mavililerin gundemine giren Selcuk’a G.Saray da talip oldu. Yanal’ın devre arasında transferi icin ısrarcı olduğu Selcuk’u G.Saray’a kaptırmamak icin caba harcayan bordo mavili yoneticiler, temaslara başladı. Vestel Manisaspor yonetimiyle bir on goruşme yapan bordo mavili yoneticilerin, olumlu yanıt aldıkları oğrenildi. Bir yanda cocukluğundan beri sempati duyduğu G.Saray’ın, diğer tarafta Vestel Manisaspor’da teknik direktorluğunu yapan Ersun Yalan’ın olması Selcuk’un kafasını karıştırmış durumda. Kafası karıştı Genc futbolcu, "İki arada bir derede kaldım. Ben cocukluğumdan beri Galatasaray’a sempati duyuyorum. Ustelik Arda Turan benim yakın arkadaşım ve onunla cok iyi anlaşıyorum. Diğer yanda bana buyuk emeği gecen hocam Ersun Yanal’ın olması, kafamı karıştırıyor ve karar vermemi zorlaştırıyor. Beni tanıyanlar paraya fazla onem vermediğimi bilirler. Geleceğim icin sağlıklı bir karar vermeliyim" dedi. 24.11.2007 Kaynak : Hurriyet
!***Devler onun icin birbirine girdi***!
Galatasaray0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- !***Devler onun icin birbirine girdi***!