İşte Hakan Şukur gerceği
Galatasaray0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- İşte Hakan Şukur gerceği
-
12-10-2019, 05:03:49Kayıtlı Üyeİşte Florya’daki soğuk savaşın perde arkası. Adnan Polat’ın “Sezon sonu sana jubile yapalım'' teklifini hakaret olarak algılayan Hakan, yonetime kulubun TV’sinden savaş ilÂn edince son destekcisi. Canaydın’ı da kaybetti. Şukur artık tek başına! Vatan Gazetesi'nden Gokmen Ozdemir'in haberine gore; G.SARAY lider olmasına, F.Bahce’ye 6, Beşiktaş’a 7 puan fark atmasına rağmen huzur bulamıyor. Cunku “Florya’nın kralı kim olacak?'' adlı oyun her gun biraz daha dramatikleşerek ’trajedi’ haline donuştu. Yonetimle ‘futbolcuların lideri’ Hakan Şukur arasındaki ipler koptu. Bu da takım icindeki dengeleri alt-ust etti. Florya ve yonetim ucer parcaya bolundu. Feldkamp’ın da resmen acıkladığı “Ocak operasyonu''nun etkileri G.Saray’da karşılıklı savaş siperlerinin kazılmasına yol actı. Sezon başı Hakan’ı gonderemeyen yonetim, Kral’ın 240 gol barajını aşıp rekor kırması uzerine, zamana yayılmış bir tasfiye planına yoneldi. Hakan da yaptığı hatalarla yonetimin yolunu actı. Sezon başı Feldkamp’ın “Kalsın. Onu denemek istiyorum'' sozleriyle parasızlık ve Hakan’ın gucu birleşince yonetim ona dokun(a)madı. Hakan da sezona parlak bir başlangıc yaparak Metin Oktay’ın rekorunu kırdı. Ne olduysa bundan sonra oldu. Hakan hata yapmaya yaptı. Once yonetim, şimdi de Kalli, Hakan’a sırtını dondu TAKIM 3 CEPHEYE BİRDEN BOLUNDU Bu durum sonrası Florya ’Hakancılar’, ’Gurbetciler’ ve ’Yabancılar’ şeklinde uce bolundu. Yonetim ise ’Hakan gitsinciler’, ’Hakan kalsıncılar’ ve ’Bekle seyret yıpransın’ cephelerine... Yoneticilerin “Kavga cıkmasın. Sana jubile yapalım'' teklifine “Hayır, devam etmek istiyorum'' diye yanıt veren Hakan’ın GSTV’ye cıkarak yoneticileri hedef alacak acıklamalar yapması ve bunların sansurlen(e)meden TV’den yayınlanması ic dengelerin de ne kadar dağınık olduğunu bir kez daha gozler onune serdi. Yonetim, Hakan’ın acıklamalarını gazetelerden okudu. Ama haber internet sitesine girerken yoneticiler, kendileriyle ilgili bolumleri ancak sansurleyebildi BAŞKAN DA ARTIK POLAT’IN YANINDA BEŞİKTAŞ derbisi oncesi kadrodışı kaldığında medya yoluyla Kalli ve yonetimi hedef alan Hakan, Adnan Polat’ın kendisine getirdiği ’jubile teklifi sonrası’ ulusal medyayı değil, kulubun resmi kanalı GSTV’yi kullanıp yonetime rest cekebilmişti! Onu surekli destekleyen Canaydın bile bu acık meydan okumadan sonra Hakan’a kızdı. Cunku Canaydın koltuğunu bırakmayı planladığı Polat’ın daha cok yıpranmasına goz yummak istemiyor. Gecen haftaya dek bu suskunluk “Canaydın, Polat’ı yıpratıyor'' şeklinde yorumlanmıştı. Ama 2 gundur kulupteki toplantılarda Canaydın masaya yumruğunu vurup safını belli etti. CANAYDIN MARTTA KESİN BIRAKIYOR PEKİ bundan sonra ne olacak? 1. 5 hafta sonunda oncelikle G.Saray ile Şukur’un yolları ayrılacak. Şu anda kulupte Hakan’ın birkac takım arkadaşından başka hicbir destekcisi kalmadı. 2. G.Saray martta secime gidiyor. Herkes Canaydın’ın devam edeceğini duşunuyor. Ama başkan, cekilme kararını coktan aldı bile... 15 Aralık’ta atacağı Seyrantepe Stadı temelinin ardından koltuğunu Adnan Polat’a bırakmak uzere cok sevdiği G.Saray’dan ayrılacak. Zaten ailesi de boyle yapması icin hergun Canaydın’a “Artık eve don'' baskısı uyguluyor. NİYE BUGUN? ‘G.Saray ligde bu kadar iyi durumdayken, Hakan Şukur krizi de nerden cıkıyor?’ diyenlere dip not: Yonetim, Şukur’u sezon oncesi gonderecekti ama gucu hem maddi hem de manevi olarak yetmedi. Kral’ın hukumetle yakın ilişkisi bile gozonune alınıp Seyrantepe’de sıkıntı cıkmasın diye operasyon buzdolabına kaldırıldı. Ama artık saflar netleşti. Şu anda Florya’da her gun ayrı bir ’guc savaşı’ yaşanıyor. kaynak: Milliyet __________________