Galatasaray�da gundemin ilk maddesine oturan ve eleştiri oklarına hedef olup, devre arasında gonderileceği iddiaları ortaya atılan Hakan Şukur�e sarı kırmızılı Kulubun Eski Başkanı Faruk Suren sahip cıktı. Teknik direktor Kalli�nin G.Saray yonetiminin isteğiyle Hakan Şukur�e tavır aldığını dile getiren Suren, "G.Saray Yonetimi Hakan Şukur�u istemiyorsa, cıkıp erkekce bunu soylemeli. �Seni istemiyoruz Hakan� demeli. Ancak hem Hakan�ı gondermek isteyip, hem de onu takımdan uzaklaştırmaya gucunuz yetmiyor ise o zaman kendinizi zayıflatırsınız. Yonetim Hakan konusunu bahane ederek kendine zarar veriyor, hemde takımdaki huzuru bozup başarıyı zorlaştırıyor" dedi. Kaptan Hakan konusundaki gerginliğin Beşiktaş derbisi ile başladığını dile getiren Suren şunları soyledi: Florya komando kampı değil "Kalli bir kere yılların adamı olarak yanlış yaptı. Yonetimin isteği sonrası Hakan ve Lincoln�u kadro dışı bıraktı. Bunu biliyorum. Zaten soyledikleri neden, gercekten cok komik. Millet kampa sevgilisini getirir, Hakan kızını getirdiği icin kadro dışı kaldı. Florya, komando kampı değil. Sporcu kampı, birliktelik sağlanması icin yapılır. Bu sebep, bana komik ve hafif geliyor. Adam kızını getirmiş, bunda ne var. Canaydın�ın yeri doldurulur Hakan, Turkiye�nin gelmiş gecmiş en buyuk futbolcularından biridir. Onun G.Saray ve Turk futboluna kazandırdıkları unutulmamalı. Tamam gol atamıyor, iyi oynamıyor olabilir. Cunku herkes gibi o da yaşlandı. Ancak Hakan�a veda edilecekse bu, ona yakışan bir şekilde olmalı. Boyle eleştirerek değil. Tamam, Hakan da Kalli�ye yanlış yapmış olabilir. Sporcu antrenorune saygılı olmalı. Fakat bir teknik direktorun de kaptanına yonetimden aldığı durtulerle, hakkaniyet dışı davranmamalıdır. Kısacası bunu yonetim istedi. Kalli, idarecilerin direktifleri doğrultusunda hareket ediyor. Başkan Ozhan Canaydın�ın iyi bir kongre uzmanı olduğunu dile getiren Suren, yaklaşan genel kurula da değinerek "İnşallah en kısa surede iyi olur ve umit ediyorum ki devam eder. Kendini iyi hissederse bu yarışa girer. Artık, onun kongre uzmanlığı mukemmellik duzeyinde. Uzmanlığı da gecti. Aday olursa herkesin yine onunde olur. Ben aklımdan bir saniye bile yine gireyim diye birşey gecirmedim. Cunku dersimi aldım. Ancak Canaydın aday olmazsa G.Saray karışır, yeri dolmaz goruşune asla katılmıyorum. Dunyada yeri doldurulamayan insanlar mezarlıkları dolduruyor. Şahısların olmaması ile G.Saray�da kaos olmaz" dedi. Adnan Polat�ın başarılı olduğunu ifade eden Suren, "Takım lider olduğuna gore Polat ve Futbol Şubesi doğru yolda, başarılı demektir. Ancak şu anda Polat�ın yonetim tarzını biraz geride, cağ dışı kalmış buluyorum. Profesyonel calışmıyorlar" diye konuştu. kaynak: Gshaber.net