Birileri duğmeye bastı"
Galatasaray0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- Birileri duğmeye bastı"
-
12-10-2019, 05:02:46Kayıtlı Üye"Birileri duğmeye bastı" Oynasa da oynamasa da, gol atsa da atmasa da Turk futbolunun en cok konuşulan isminin Hakan Şukur olduğu konusunda herkes hemfikir. Kırılmadık rekor, alınmadık kupa bırakmayan, son olarak da Turkiye Birinci Ligi tarihinin en cok gol atan futbolcusu unvanını Tanju Colak'ın elinden alan Hakan, kendisi hakkında cıkan "Ocak ayında Galatasaray'dan gonderilecek" iddialarına acıklık getirdi. Herkesin merak ettiği konuları yine Sabah aracılığıyla aydınlattı: "ZİRVEDE YALNIZ KALDIM" * Son gunlerdeki olaylar yuzunden bayağı uzuldum. Ozellikle son bir ay icinde bana karşı bir kampanya başlatıldı. Anladığım kadarıyla birileri duğmeye bastı. Zirvede yalnız kaldım. Ama ben bunları hic kafama takmıyorum; hicbirini dert etmiyorum. Bu zamana kadar Hakan Şukur olarak bircok şeye goğus gerdim. Bunun da ustesinden geleceğim. Ben Galatasaray'ın kaptanıyım ve takımımı cok seviyorum. Futbolcu olarak Galatasaray'a cok şey verdim ve her zaman gorevimi yaptım. Bu konuda kimsenin soyleyeceği bir şey olamaz. "BENİ FARKLI GOSTERİYORLAR" * Aleyhimde yurutulen kampanyaya maalesef basının bir bolumu de katıldı. Gercek dışı haberlerle beni; yonetim ve Feldkamp ile karşı karşıya getirdiler. Orneğin gectiğimiz hafta hocamdan su icmek icin izin istedim. Kendisi de izni verdi. Su icmeye gittim. Ertesi gun baktım bir gazetede, "Feldkamp, Hakan'ı yanına cağırdı; o ise gitmedi" diye haber yapıldı. Zaten Feldkamp da yaptığı basın toplantısında bu haberin gercek dışı olduğunu ve olayın tamamen benim anlattığım gibi meydana geldiğini soyledi. Ancak bunları okuyucuya ve taraftara anlatmak zor. Beni olduğumdan değişik şekilde gosteriyorlar. "İDOLUM METİN OKTAY" Sakatlığım nedeniyle Trabzon'a gidemedim. Tedavi goruyorum ve calışmaya devam ediyorum. Yine en kısa zamanda formamı giymek icin calışmalarımı surdureceğim. Cunku ben profesyonelim. Gorevim de elimden geldiğince calışmak. Bundan sonra da şu ana kadar yaptığım gibi Galatasaray Kulubu'ne layık olmak icin davranacağım. Bundan hic kimsenin şuphesi olmasın. Tek amacım, futbolu bıraktıktan sonra Metin Oktay gibi anılmak... Bizler gidiciyiz, Galatasaray ise kalıcı. Kaynak: Sabah __________________