"Panionios macını almamız gerekiyor"
Galatasaray0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- "Panionios macını almamız gerekiyor"
-
12-10-2019, 05:02:24Kayıtlı ÜyeGalatasaray Teknik Direktoru Karl Heinz Feldkamp, UEFA Kupası ikinci tur (H) Grubu'nda henuz mac kazanamamalarının kendisini cok rahatsız ettiğini soyledi. Feldkamp, bugunku antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, gruptaki ilk iki macta birer devre iyi oynadıklarını belirterek, ''Bordeaux macında oynadığımız ilk devre bizim icin cok iyiydi. Aynı şekilde Helsingborg macında oynadığımız ikinci devre de cok iyiydi. Ama bu iki iyi yarıya rağmen kazanılmış bir puanımız yok'' dedi. ''Alacağımız bir galibiyetle UEFA Kupası'nda da yine doğru yola gireceğimize inanıyorum'' ifadesini kullanan Alman calıştırıcı, ''Şu an ligde ve Turkiye Kupası'nda işler istediğim gibi gidiyor ama UEFA Kupası'nda da istediğimiz yola girebilmemiz icin Panionios macını almamız gerekiyor. Onu almak icin de elimizden geleni yapacağız'' şeklinde konuştu. -FORVETLER, ORTA SAHAYA CEKİLEBİLİR- Barış'ın bu macta oynamamasının kesinleştiğini soyleyen Feldkamp, onun dışındaki sakatların durumunun henuz net olarak belli olmadığını soyledi. Alman teknik adam, kadrolarında bulunan 5 forvet oyuncusunun hazır durumda olduğunu da kaydederek, şoyle devam etti: ''Belki onlardan birini defansa veya orta sahaya alabiliriz. O konuda siz de bana hazırlayacağınız bir 11'le yardımcı olabilirsiniz. Eğer boyle 11'ler gelirse bir gozden gecireceğim, soz. Bana yapılabilecek her turlu yardımdan dolayı herkese teşekkur ederim, o yardımlar sizden geliyorsa onları goz onunde bulundururum. Hasan'ın durumu tam olarak belli değil, sakatlıklarda gelişmelere gore durumu değerledireceğiz. 10 kişiyle cıkmayacağız, o kesin. Forvet derken, Arda, Serkan ve Lincoln'u kastettim. Orta sahada Hasan'ın da oynamama ihtimali var. Macı almak icin her şeyi yapacağız.'' Linderoth'un oynama olasılığının bulunduğunu, bu futbolcuda olumlu gelişmeler kaydedildiğini anlatan Feldkamp, sakatlıkların cokluğunun sıkıntı yaratıp yaratmadığı şeklindeki bir soruyu da şoyle yanıtladı: ''Futbolda sakatlık her zaman var, boyle bir durumla karşı karşıyayız. Bu da futbolun bir parcası. Bu tur sorunlar olduğu surece bazı futbolcular icin bu hep yeni bir şans. Mehmet Topal, Uğur ve Serkan bu şansları iyi değerlendirdi. Takımdaki futbolcuların gorevi, ellerine gecirdiği şansları en iyi şekilde değerlendirmektir. Oyuncularımız da bunu şimdiye kadar en iyi şekilde yaptı.'' -''LINCOLN, ALMANYA'DAKİNDEN DAHA FAZLA OYNUYOR''- Feldkamp, bir basın mensubunun, ''Lincoln'un sezon başı oynadığı futbol ile şu anda oynadığı futbol arasında fark var mı?'' şeklindeki bir sorusunu yanıtlamaktan kacındı. Feldkamp, bu soru karşısında, ''Almanya'da oynadığı futbola gore buyuk fark var. Almanya'da oynadığından daha fazla oynuyor burada. Umit ediyorum ki, sakatlık olmadan oynamaya devam eder'' demekle yetindi. Kaynak: AA __________________