Serkan'dan iddialı acıklamalar! Trabzonspor'a attığı son dakika goluyle takımına 3 puan kazandıran Galatasaray'ın genc futbolcusu Serkan Calık, UEFA Kupası'nda Yunanistan'ın Panionios takımıyla yapacakları ikinci tur (H) Grubu 3. macını kazanmak istediklerini soyledi. Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Serkan, ailesinin Almanya'ya geldiği yer olan Trabzon'da, Trabzonspor'a gol attığını belirterek, ''Tabii ki cok mutlu oldum. Ama onemli olan macı kazanmamızdı. Benim gol atmam değil, takımın kazanması onemliydi'' dedi. Serkan Calık, Panionios macının cok onemli olduğunu da vurgulayarak, ''Ne yazık ki sakatlıklarımız var. Barış da sakatlandı. Ancak Nonda ve Linteroth sakatlıktan kurtuldu. Cok onemli bir mac ve yenmeliyiz. Elimizden geleni yapıp, yenmeye calışacağız'' ifadesini kullandı. Sezon başından bu yana fazla oynama şansı bulamamasının hatırlatılması uzerine de Serkan, ''Tabii ki insan oynayamadığı icin uzuluyor. Her futbolcu oynamayı ister. Bekledim, şans geldi ve elimden geleni yapmaya calıştım'' diye konuştu. Serkan Calık, takım arkadaşlarıyla arasındaki ilişkilerin cok iyi olduğunu da belirtirken, ''Hedefim Galatasaray'da kalmak ve her futbolcu gibi oynamak'' diyerek sozlerini tamamladı. __________________