"Gonderileceğimi anladım"
Galatasaray0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- "Gonderileceğimi anladım"
-
12-10-2019, 05:01:39Kayıtlı ÜyeGalatasaray'ın eski futbolcusu Hasan Kabze, Almanya'da kampta iken gonderileceğini anladığını belirterek, ''Anadolu'dan cok takım istedi ama Galatasaray'da oynarken bile yurt dışına gitmek istiyordum. Rusya'yı yurt dışında oynamak icin sectim'' dedi. Sarı-kırmızılı kulubun Canakkale Dardanelspor'dan transfer ettiği ve 2005-06 sezonunda Beşiktaş'a attığı gollerle şampiyonlukta buyuk pay sahibi olan Hasan Kabze, TV8'e verdiği roportajında, Galatasaray'dan gonderileceğini daha Almanya kampında hissettiğini belirterek, ''Sanki sezon başından bir şeyler belliydi'' diye konuştu. Sezon başında Karl Heinz Feldkamp'ın isteğiyle takımdan gonderilen Hasan Kabze, Rusya ile Turkiye arasında futbol acısından buyuk fark olduğunu, Rusya'da defansın topluca yapıldığını, ''Defansı iyi yapalım, gol atarsak atarız'' duşuncesinin işlediğini belirterek ''Oraya kısa zamanda adapte olmak onemliydi. Turkiye'nin adını duyurmak da onemliydi. Turkiye'de bulduğum sıcaklığı orada bulamadım acıkcası ama oranın da guzel yonleri var. 3 yıllık sozleşmem var ama daha iyi takımlara gitmek istiyorum, bunu hocama da soyledim'' -''TURKLER MACIMA GELİYOR''- Rusya'nın Kazan Takımı'nda forma giyen Hasan Kabze, oynadığı maclara Turklerin geldiğini belirterek, ''Kazan, Tataristan'ın bir şehri, orada cok Turk var, o yuzden sıkıntı cekmedim. Turkler de maclara geliyor, destek veriyor. Bu transfer gundeme gelince Fatih ağabeyi (Tekke) aradım, bilgi aldım. Ama Fatih ağabeyin yaşadığı yerle benim yaşadığım yer arasında farklar var. Onun yaşadığı Saint Petersburg tam bir Rus şehri ama benim şehrimde Turkler cok'' dedi. -''MİLLİ TAKIMA CAĞRILMAYI BEKLEDİM''- Rusya'da her maca ilk 11'de cıktığını vurgulayan Hasan Kabze, ''Avrupa 2008 finallerine gitmek buyuk avantaj. Ben de bu milli takım kadrosunda olmak istiyorum. Rusya'da her macta ilk 11 oynadım, iyi bir grafik cizdim. Hatta Milli Takım'a cağrılacağımı duşunmuştum ama Fatih Hoca oyle takdir etti. İnşallah finallerde olurum'' ifadelerini kullandı. Galatasaray'ın ligde iyi gittiğini, kendisinin de Sivaslı olduğunu hatırlatarak, Sivasspor'un başarısının kendisini cok mutlu ettiğini de kaydetti. Şampiyonlar Ligi'ndeki Fenerbahce-CSKA Moskova macı icin Moskova'nın sistemli oynadığını, fakat defansının cok zayıf olduğunu, kendisinin de Fenerbahce'nin CSKA Moskova'yı yeneceğini duşunduğunu soyleyerek sozlerini tamamladı. Kaynak: AA __________________