Uzun suredir konuşulan Kral, suskunluğunu bozdu Galatasaray Kaptanı Hakan Şukur, veda kararını yonetime de acıkladı. Başkan Yardımcısı Adnan Polat'la bir goruşme yapan tecrubeli golcunun, "Uzun yıllardır formasını buyuk bir gurur ve mutlulukla taşıdığım kulubumden sezon sonunda ayrılıyorum. İnşallah ligin bitiminde son kez şampiyonluk kupasını da kaldırıp, beni her zaman destekleyen taraftarlarımıza en guzel şekilde veda edeceğim" diyerek sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırma kararını bildirdiği oğrenildi. Adnan Polat'ın, Hakan'ın bu kararını memnuniyetle karşıladığı ve son gunlerde hakkında cıkan haberlere cok uzulen deneyimli futbolcuya tam destek verdiği bildirildi. Polat'ın, golcu oyuncuya "Galatasaray'a her zaman en iyi şekilde hizmet ettin. Bundan sonra da hizmetlerine devam edeceksin. Senin icin en hayırlısının olmasını diliyorum" dediği bildirildi. Hakan'ın basın toplantısı duzenleyerek, ayrılık kararını kamuoyuna acıklamayı duşunduğu, ancak UEFA Kupası'nda oynanacak Panionios macını duşunerek bu fikrini ertelediği kaydedildi. Futbolu bırakma konusunu sezon sonunda karara bağlayacak olan sarı - kırmızılı golcunun, Avrupa Şampiyonası finallerinden sonra jubile yapabileceği vurgulandı. Kaynak: Milliyet __________________