'Ben olsam kendimi almazdım'
Galatasaray0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- 'Ben olsam kendimi almazdım'
-
12-10-2019, 04:58:50Kayıtlı ÜyeGalatasaray Cafe Crown´ın hocası Koray Mincinozlu, “Uzun sure basketboldan uzak kaldım. Ben olsam kendimi takımın başına gecirmezdim” dedi. ‘Ozyer kalmalıydı!’ Beko Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen ve gectiğimiz haftalarda Murat Ozyer’le yolları ayırarak, Galatasaray Cafe Crown’un başına Koray Mincinozlu’yu getiren Sarı-Kırmızılı yonetime ilginc mesaj. SkyTurk’te Basketbol Panoroma programına katılan Mincinozlu, “Uzun bir sure basketboldan uzak kalmıştım. Ben olsam kendimi takımın başına gecirmezdim. Bu onemli bir riskti. Zira ben Murat Ozyer’in gonderilmesine de razı değildim” diye konuştu. ‘Sadece ateş yoktu’ Ozyer'in, takımın potansiyelini taşıyamadığı gerekcesiyle gonderildiğini belirten Mincinozlu, “Bence takım iyi durumdaydı. Sadece bir ateş eksikti. Ama yonetim bir karar verdi ve ya benim ya da Orhun Ene’nin takımın başına gececeği soylendi. Ben onlara bunun riskli bir tercih olacağını soyledim ama sonucta işler boyle gelişti” dedi. Tecrubeli hoca buna karşın şampiyonluk şansının cok yakın olduğunu belirtip, bir ya da iki oyuncu alacaklarını dile getirdi. www.Fanatik.com __________________