" G.Saray Kaderimiz " BLANC: LINCOLN'E OZEL ONLEM ALACAĞIZ!.. Galatasaray'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bordeaux'nun teknik direktoru Laurent Blanc, A TV'ye konuştu. Sarı-kırmızılı takım ile kısa surede ucuncu kez eşleştiklerini hatırlatan Blanc, "Galatasaray bizim kaderimiz. Surekli yollarımız kesişiyor. Şansların eşit olduğunu duşunuyorum" dedi. Galatasaray'da en iyi tanıdığı oyuncunun Arda olduğunu belirten Fransız teknik adam, "Gecen sefer eşleştiğimizde bende cok iyi bir izlenim bırakmıştı. Daha sonra onu takip ettik ancak tabii ki ilgilenen tek kulup biz değildik. Lincoln ise topu hep ayağına isteyen ve oyunu bu şekilde yonlendiren bir futbolcu. Kendisine ozel onlem alacağız" ifadelerini kullandı. 'TURKİYE'DE UC DOSTUM VAR!' Turkiye'de 3 tane dostu olduğunu soyleyen Blanc; beraber oynadığı Hakan Şukur, Okan ve Emre ile ilgili de konuştu: "Hakan ile İnter'de 1.5 yıl oynadık. Cok sevimli bir insan. Aramızda dil problemi olmasına rağmen iyi anlaşıyorduk. Zaten İtalyanca'yı kısa zamanda oğrendi. Emre ile daha az oynadık ancak onunla birlikte gorev yapmak keyifliydi cunku mukemmel bir futbolcu. Okan, diğerlerine gore cok daha az şans buldu ama bence o da iyi bir oyuncu. Onlar, Turkiye'deki 3 dostum." UEFA Kupası'ndaki hedeflerinin şu an icin final olmadığını kaydeden genc calıştırıcı, "Oncelikle Galatasaray engelini duşunuyoruz. Bunun ardını sonra konuşacağız. İlle de finale cıkacağız diye kendimizi şartlamadık" dedi. Bordeaux'nun kaptanı kaleci Rame ise, "İki zor mac bizi bekliyor. G.Saray'ın değeri belli. Ayrıca UEFA finali İstanbul'da oynanacağı icin aşırı motive olacaklar" dedi. Arjantinli yıldız Cavenaghi de G.Saray'ın cok iyi bir takım olduğunu belirterek şunları soyledi: "Ozellikle forvette inanılmaz etkili oyuncuları var. Baros ve Nonda cok onemli isimler. Ayrıca savunmadaki uzun boylu stoperler de başarılı" şeklinde konuştu. Cavenaghi, G.Antep'te oynayan vatandaşı Zurita ile yakın arkadaş olrduklarını ve birkac kez beraber yemek yediklerini soyledi.
Kaynak: Maraton __________________