Fortis Turkiye Kupası’nda penaltılar sonucu Sivasspor’a elenen Galatasaray’ın teknik direktoru Michael Skibbe, “şanslı olan taraf rakibimizdi” dedi. Michael Skibbe, karşılaşma sonrasında LİG TV mikrofonlarına yapmış olduğu acıklamada futbolseverlerin cok iyi iki mac izlediklerini belirtti ve takımındaki sakat futbolcular hakkındaki son bilgileri verdi. Skibbe’nin acıklamaları şoyleydi: -“TAKIMIMI SUCLAYACAK BİR ŞEY BULAMIYORUM”- Ben bugun takımımı suclayacak yer bulamıyorum. Cok iyi oynadılar ve iyi mucadele verdiler. İki takımın da one gecmek icin iyi şansları vardı. Seyirciler herhalde iki macta da cok hoş futbol seyrettiler. İyi maclar oldu. Yani bu iki macta da iki mucadele oldu ama şanslı olan taraf rakibimiz oldu. Sivasspor penaltıları attı ve tur atladı. -“PENALTILARDA KALECİLER COK ONEMLİ”- Umit Karan ve Arda’nın kurtarılan penaltılarında kaleci Petkovic cok onemli reaksiyon gosterdi. Kaleciler cok onemli tabi ki penaltı vuruşlarında. -“BARIŞ’A TEŞHİS KOYULMADI”- Barış’ın hafta sonuna yetişip yetişmeyeceğine bakıyoruz ama şu an bilemiyoruz tabi ki. Doktorlarımız henuz yuzde 100 teşhis koymadı, onun icin bir şey soylemek istemiyorum. Baros’un bu macta oynayamayacağı kesindi. Kendisini Kayserispor macına hazırlamaya calışıyoruz. Sabri’de bir sakatlık oluştu ve o da bugun bizimle olamadı. Servet’in de son gecede gribi arttı. Bu yuzden sahaya getirmedik onu da. Hafta sonunda Servet de hesaplarımız icinde olacak. GALATASARAY TEKNİK DİREKTORU MICHAEL SKIBBE, KARŞILAŞMA SONRASINDA DUZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA ŞUNLARI SOYLEDİ: Galatasaray Teknik Direktoru Michael Skibbe, Sivasspor karşısında yenildikleri icin uzgun olduklarını belirterek, ''İki takım da bugun ozellikle mucadele acısından cok iyi bir oyun cıkardı'' dedi. Skibbe, Fortis Turkiye Kupası'nda penaltılarla elendikleri Sivasspor macının ardından yaptığı acıklamada, kupa mucadelesinde mağlup olarak sahadan ayrıldıkları icin uzgun olduklarını soyledi. İki takımının da bugun ozellikle mucadele acısından cok iyi bir oyun cıkardığını ifade eden Skibbe, şoyle konuştu: ''Her iki takım da macı galip bitirmek icin fırsatları elde etmişti. Aynı şekilde o dengeyi penaltı atışlarında da devam ettirdik. Ama en son olarak penaltılarda rakibimiz bizden daha one gecti. Turu gectiği icin Sivasspor'u tebrik ediyorum.'' Stadın zemininin 10 gun oncesinden cok daha iyi olduğunu anlatan Skibbe, ''O yuzden de bugun goze de hoş gelen, iyi bir mac olduğunu duşunuyorum'' dedi. ''Penaltıcılarınızın seciminde hata ettiniz mi'' şeklinde soruyu Skibbe, ''Hayır'' diye yanıtladı. Takımdaki eksik oyuncuların durumuyla ilgili soru uzerine, hafta sonu oynadıkları macı birkac sakatla tamamladıklarını anlatan Skibbe, ''Milan Baros'un bileğinde bir sakatlığı var. Sabri'nin de sakatlığı var. Servet dun akşam ateşlendi. O yuzden de gelmiş olsalar bile oynatacak durumumuz yoktu'' şeklinde konuştu. Oyuncu değişikliğini gec yaptığının hatırlatılması ve bunun nedeninin sorulması uzerine Skibbe, şunları kaydetti: ''Bir tarafta takım cok iyi bir oyun cıkardı. Ve sahada olan herkes en iyisini yapmaya calıştı ve yaptı. Nonda mac sonunda alt adalelerinde bir sıkıntı yaşadığını soyledikten sonra değişiklik yaptık. Takımın mucadelesinden cok memnun olduğumuz icin gec adam değiştirdik.'' Skibbe, ''Lincoln'un eksikliğini hissettiniz mi'' şeklindeki soruyu ise ''Eksik olan butun oyuncularımızın eksiğini hissettik. Burada eksikliğini hissettiğimizi sayabileceğimiz cok oyuncumuz var'' diye yanıtladı. Kaynak: Maraton __________________