Uygun: "Mehmet Yıldız, samimiyetten kufretmiş.."
Galatasaray0 Mesaj
●36 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Uygun: "Mehmet Yıldız, samimiyetten kufretmiş.."
-
12-10-2019, 04:56:18Kayıtlı ÜyeSivasspor teknik direktoru Bulent Uygun, Galatasaray galibiyetinden sonra Lig TV mikrofonlarına acıklamalarda bulundu. Uygun, kufurden dolayı oyundan atılan Mehmet Yıldız'ın kırmızı kartı icin de ilginc bir değerlendirme yaptı. İşte Bulent Uygun'un yaptığı acıklama: "Oncelikle herkese teşekkur ediyorum . Taraftarlara teşekkur ediyorum. Sahadaki futbolculara teşekkur ediyorum. Harika bir mac izlettiler. Hakem macı harika yonetti. Her şeye hakimdi sahada. Kazanmak guzel. Bu kupa bizim icin cok onemli. Bu kupayı kazanan takımlar arasına adımızı yazdırmak istiyoruz. 120 dakika kora kor bir mac oldu. 12 gunde 4 tane ust duzey mac oynadık. Buna rağmen futbolcu kardeşlerimiz harika performans sergilediler. Ligdeki macımızın gunu değişti. Hemen oyuncularımızı hazırlamak zorundayız. Nasıl yapacağız bilmiyoruz. Mehmet'in kırmızı kartına gelince de, Emre ile olan samimiyetine guvenerek o şekilde konuşmuş. Milli takımdan arkadaşlar cunku. Fakat tabii saha icinde olmaması gereken birşeydi bu. Hakemde duyunca o kartı orada gostermek zorundaydı. Doğru bir karardı. Emre ile konuştuk bunu. Emre hem benim asker arkadaşım hem de 4 sene beraber oynadık Fenerbahce'de. Babalarımızın cenazesini de beraber kaldırdık biz. Orada da sordum, kufrettimi sana dedim. Maalesef etti hocam dedi. Teşekkur ederim dedim. Ayrıldık sonra da" dedi. SİVASSPOR TEKNİK DİREKTORU BULENT UYGUN, KARŞILAŞMA SONRASINDA DUZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA ŞUNLARI SOYLEDİ: Sivasspor Teknik Direktoru Bulent Uygun ise her iki takımı da kutlamak istediğini belirterek, ''Gerek seyirci anlamında, gerekse futbolcuların sahada gosterdiği mucadele anlamında... Futbol oynamaya musaade eden, butun pozisyonlara hem yakın olarak, avantaj kurallarını da en iyi şekilde kullanan hakemi de tebrik etmek istiyorum'' diye konuştu. 120 dakika canlı, kora kor, sanki Avrupa'daki bir final macı gibi bir mac izleten butun futbolcuları kutladığını ifade eden Uygun, şoyle devam etti: ''Biz tabii ki diğer Anadolu takımları gibi bu kupayı da arzuluyoruz, istiyoruz. Ve bu yolda boyle onemli takımları yenmemiz gerekiyordu. Galatasaray gibi buyuk bir devi penaltılarda da olsa, ama futbol adına guzellikleri sunarak yenmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah biz de kupayı kaldırırız, bu Anadolu'nun guzel insanlarına o mutluluğu yaşatırız. İnşallah başaracağız.'' Mehmet Yıldız'ın kırmızı kart gorduğu pozisyona da değinen Uygun, Mehmet ve Emre'nin milli takımdan arkadaş olduklarını, pozisyondaki diyaloğun aralarındaki samimiyetten kaynaklandığını, Mehmet'in de bunun uzuntusunu yaşadığını belirtti. Son 12 gun icinde 3'u Galatasaray ile olmak uzere 4 zorlu mac oynadıklarını anlatan Uygun, cumartesi gunune alınan Kocaelispor ile yapacakları lig macının akşama alınması ya da pazar gununde kalması icin talepte bulunacaklarını soyledi. Uygun, yeni transfer Kamanan'ın performansını nasıl bulduğunun sorulması uzerine, ''Ben beğenmedim, siz beğendiyseniz bilmiyorum'' diye espri yaptı. Kaynak: Maraton __________________