Bir yıl gecti ve hala sakat | Gun sayıyor Gecen sene 18 Şubat´ta Konya´da sakatlandı Uğur. Haftaya 18 Şubat´ta Bordeaux macı var. Ve genc oyuncu hala sakat; donmek icin gun sayıyor. 18 Şubat 2008’de Konya’da buzlu zeminde oynanan macta Batista ile carpışarak sakatlanan ve diz kapağı 3 parcaya ayrılan Uğur Ucar, 2 kez bıcak altına yatmıştı. 18 Şubat 2009’da aradan tam 1 sene gecmiş olacak ve o gun Cim Bom, Bordeaux ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Oysa Uğur hÂl sakat ve yaşadığı stres nedeniyle zona hastalığına yakalandı. Rehabilitasyon sureci devam eden genc futbolcu, mart ayının ortasında takıma katılmayı hedefliyor. Yıllardır en cok istediği, 3 numaralı formayı giymekti Uğur Ucar’ın. Sezon başında bu numara kendisine verildi ve Sarı-Kırmızılı futbolcu, idolu olan Bulent Korkmaz’ın numarasını sırtında taşımak icin sabırsızlanıyor. Futbolu cok ozlediğini belirten Uğur, “Bir an once takıma donmek ve arkadaşlarımın arasına katılmak istiyorum. Cok zor gunler gecirdim, futboldan ayrı kaldığım sure benim icin cok sıkıcı ve uzucuydu” dedi.
Kaynak: Fanatik __________________