Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Uğur Ucar bugun Galatasaray TV'ye acıklamalarda bulundu. Uğur uzun bir aranın ardından calışmalara başladın. Gercekten cok uzun bir donemdi. Konyaspor macında sakatlanmıştın. Şuanda nasılsın? Nasıl hissediyorsun kendini? Nasıl bir tedavi sureci gecirdin? Gercekten ilk dokuz ayım zor gecti cunku bir ilerleme kaydedemiyordum. Almanya’da son ameliyatımı olduktan sonra hicbir problemim kalmadı. Koşulara başladım. Tek problemim kondisyon ve kuvvet. Dizimle ilgili bir problemim kalmadı. 20 gun onceye kadar Almanya’da tedavilerimi devam ettiriyordum. Oradaki tedavilerim bittikten sonra artık guc ve dayanıklılık temelli kondisyon calışmalarına başlayınca Turkiye’ye dondum. 3-4 hafta sonra takımla birlikte calışmalara katılacağım. Kac ameliyat gecirdin bu donem icerisinde? İlk once dizime vida taktılar ve dizimde kaynamalar olmayınca telle cevresini sardılar.Telle sardıktan sonra dizimde kaynamalar oldu ve onemli olan da kaynamayı yapmaktı.Kaynadıktan sonra reaksiyon yani vucudum reaksiyon gosterdi bundan dolayı tellerin alınması gerekiyordu.Hic bir futbolcu o tellerle sahada olamazmış.Teller alındıktan sonra 3 ayda cok onemli bir gelişme oldu ve hicbir problemim kalmadı. Senin icin cok şanssız bir donemdi. Genc bir oyuncusun. 1987 doğumlusun. Bu surec psikolojik olarak da zor gecmiştir. Sana bu donemde kimler yardımcı oldu. Kulubun yaklaşımı nasıldı? O sezonu gercekten cok iyi geciriyordum. Sezon sonunda Avrupa Şampiyonası vardı. Buyuk ihtimalle o kadronun icinde de bulunacaktım. Kısmet boyleymiş. Gercekten zor gunler gecirdik ama ailem, yakınlarım, beni sevenler yanımda olduğu icin o gunleri de atlattık inşallah. Bu zor gunlerde yanımda bulunan herkese cok teşekkur ediyorum. Kulubume de teşekkur ediyorum cunku maddi manevi hep yanımızdaydılar. Boyle durumlarda bir futbolcuyu yani beni bir yıl beklediler. İnşallah ben de en kısa zamanda donup son 6-7 hafta takımıma destek vermek istiyorum. Takımı nasıl değerlendiriyorsun? Son transferleri nasıl buluyorusn? Takımı mutlaka izliyorsundur... Gercekten bu sene yabancı futbolcularımız cok iyi performans sergiliyorlar. Takımı sırtlıyorlar tabi bunun yanında yerli oyuncularımızın da yaptıkları ortada. Bu sene cok kaliteli ve ust duzey bir takım olduk bana gore. Zaten ligde, son maclarda şansız beraberliklerimiz oldu ama bunlar onemli değil Avrupa'da da yolumuza devam ediyoruz. Carşamba gunu Bordeux macı var. İnşallah bu iki macı da atlatırsak her şey daha guzel olacak. Sahalara donmenle ilgili tam bir tarih var mı? 3 veya 4 hafta sonra takımla calışmalara başlayabileceğim. Takımla idmanlara başladıktan sonra 1-2 hafta da takıma alışma donemi olacak ve ondan sonra da mac oynayacak seviyeye geleceğimi umit ediyorum. Taraftarı ozledin mi? Zaten en cok ozlediğim şey o. Futbol oynamak ve taraftarımız. Hayatımdaki en onemli şeyin futbol olduğunu daha iyi anladım uzak kaldığımda. Bizim hayatımızda sadece futbol varmış. Diğer her şey ikinci plandaymış. Mutluluk futbol bizim icin. İnşallah en kısa zamanda futbola doneceğim. Kaynak : GalataSaray.org
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- Uğur Ucar GSTV'ye Konuştu