Avustralya’da yayın yapan bir spor dergisine konuşan Harry Kewell, "Sakatlığım tamamen gecti. İlk macımda kendimi gostereceğim" dedi. Uzun bir sakatlık doneminin ardından takımla calışmalara başlayan Harry Kewell’ın oynama isteği teknik direktor Michael Skibbe’nin en buyuk tesellisi oldu. Alman teknik adamın Bordeaux macı oncesi ozel bir goruşme yaptığı Avustralyalı futbolcu, ulkesinde yayın yapan bir spor dergisine verdiği demecte, hem G.Saray’a, hem de Turkiye’ye ovguler yağdırdı. Antalyaspor yenilgisinden sonra eleştiri oklarına hedef olan Skibbe de Kewell’ı "Bordeaux macında sana ihtiyacım var. Bu karşılaşmada senden patlama bekliyorum" diyerek motive etti. Hedeflerimiz bitmediKewell ise ulkesinde yayın yapan bir spor dergisine verdiği demecte, "Sakatlığım tamamen gecti. Artık oynayacak duruma geldim. İlk oynayacağımız macta muhteşem bir donuş yapacağım" dedi. G.Saray’ın cok kaliteli oyunculardan kurulu guclu bir takım olduğunu ifade eden Harry Kewell, şoyle devam etti: "Takımımla uzun sureli bir sozleşme yaptım. Bu sozleşmemin arkasında duracağım. Futbol hayatımın sonuna kadar G.Saray’da olmak istiyorum. Beni en cok uzen ezeli rakibimiz F.Bahce’ye yenilmek oldu. F.Bahce’yi kendi sahamızda oynayacağımız macta yeneceğiz. Şampiyonlar Ligi ve Turkiye Kupası’ndan elendik ama hedeflerimiz bitmedi. UEFA Kupası’nda sonuna kadar gideceğiz." Kaynak: Hurriyet __________________