G.Saray'dan Aurelio bombası!
Galatasaray0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- G.Saray'dan Aurelio bombası!
-
12-10-2019, 04:51:41Kayıtlı ÜyeG.Saray'dan Aurelio bombası! Galatasaray sezon başında olaylı bir şekilde Fenerbahce´den İspanya´nın Real Betis takımına giden milli yıldıza kanca attı. Haldun Ustunel, Sambacı´yla gizlice goruşup, transfer teklifinde bulundu. Akşam gazetesinden Alaattin Metin'in haberine gore: "Ustunel ve Sezgin'in 'Seni cok istiyoruz' sozune karşılık Aurelio da 'Kızım Turkiye'yi cok ozluyor. Onların gonlunde Fenerbahce var ama neden olmasın' karşılığını verdi. Beşiktaş'ın da istediği Aurelio icin menajeri Tutumlu, Adnan Polat, 'F.Bahce'ye gitmeden once de istemişti. Teklif doğru. Sezon sonunda oturup karar vereceğiz. Aurelio'nun gonlu Turkiye'de' dedi Yerli statusunde Gozu ile gorenler, kulağı ile duyanlar anlattı... İzmir'de Fildişi Sahilleri'yle oynanan milli mactan sonra Galatasaraylı iki yonetici Haldun Ustunel ile Adnan Sezgin, Aurelio'ya transfer teklif ederek, 'Seni cok istiyoruz. Seneye bize gel...' demişler. Fildişi macından sonra Milli Takım futbolcularını İzmir'den İstanbul'a getiren THY ucağında Aurelio ile karşılaşan Ustunel ile Sezgin,Turk statusunde olan futbolcuya once hal hatır sorup, 'İspanya'da mutlu musun?' diye nabız yoklamışlar. Aurelio, 'Rahatım iyi ama gonlumuz Turkiye'de kaldı.. Ozellikle kızım Turkiye'yi cok arıyor...' cevabını verince, Galatasaraylı iki yonetici, 'Senin Galatasaray formasını giymeni cok istiyoruz. Kapımız sonuna kadar acık. İstediğin zaman oturup her turlu goruşmeyi yaparız. Evet dersen, İspanya'ya gelip kulubun ile de goruşuruz. İyi duşun, oturup konuşalım, bu işi sezon bitmeden sonuclandıralım...' teklifini yaparak bir anlamda acık cek vermişler. Aurelio ise 'Sezon sonunda konuşabileceklerini' soylemiş ve 'Ailece Turkiye'ye donmeyi cok istiyoruz...' diyerek acık kapı bırakmış.. Haberi duyunca aklıma, Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın bu futbolcuya olan sevgisi geldi. Menajeri Bayram Tutumlu anlatmıştı. Aurelio ile birlikte Fenerbahce'ye sozleşme imzalamaya giderken o zamanlar Galatasaray'da futbol şubesi sorumlu olan Adnan Polat, telefon ederek 'Kopruden geri don, Florya'ya gel' demişti. Aurelio Fenerbahce'den ayrıldıktan sonra Beşiktaş da devreye girmiş, iki yoneticisini İspanya'ya gondererek transfer teklifinde bulunmuştu. Tutumlu'yu aradım... Galatasaraylı iki yoneticinin teklifini sordum.. Aynen şunları anlattı: 'Olay doğru. Aurelio ucaktan iner inmez bana anlattı. Galatasaray'ın dışında da isteyenler var. Turkiye'yi Aurelio da, ben de cok iyi biliyoruz. Gunu geldiği vakit, oturur, konuşuruz ve bir karar veririz. Gercek olan bir şey var, Aurelio burada mutlu olmasına rağmen ailece Turkiye'yi cok seviyorlar, ozlem duyuyorlar. Fenerbahce'de gecirdikleri guzel gunleri hic unutamıyorlar...'" Kaynak:http://spor.mynet.com/sporhaber/deta...te=17Subat2009 __________________