Bilindiği gibi Colin Kazım Fenerbahce’den Galatasaray’a transfer olmuştur geldiği kulupteki yaşantısı, davranışları ve kotu imajı ile tanınan ve sık sık gorduğu kırmızı kartlarla takımını en hayati maclarda yalnız bırakmayı alışkanlık haline getirmiş bu oyuncunun teknik direktorumuz Georghe Hagi tarafından mutlaka alınmak istenmesi kendisi hakkındaki olumlu goruşlerimizi zedelemiştir. Elbetteki Galatasaray’da transferi teknik direktor ister yonetim hayata gecirir ancak daha kısa bir sure once disiplinsiz diye kendi evladımız kaptanımız Arda Turan’a bile ceza veren, Misimovic, Jo, Keita gibi uluslararası yetenekleri gonderen yonetimimizin bu transferi gercekleştirmesine akıl sır erdiremedik. Ne Colin Kazım'ın soz verip "yakında cocuğum olacak ben futbol oynamak istiyorum” demesi ne de Hagi'ye soz vermesi bu transferin gercekleşmesini sağlamamalıydı. Tarihi ornek sporcu ve kaptanlarla dolu olan (Metin Oktay, Cuneyt Tanman, Bulent Korkmaz, Hakan Şukur) Galatasaray'ımızın bu oyuncuyu transfer etmesi saydığımız tum kaptanlara da bir haksızlık olduğunu belirtir, ultrAslan olarak herkesi aklı selim davranmaya davet ederiz. Bugune kadar olan ağırbaşlı ve soğuk kanlı duruşumuz kimseyi yanıltmasın, bizlere Galatasaray terbiyesi ve duruşunu oğreten tum buyuklerimize ve yonetimimize bu oğrettiklerini hatırlatır buna da uygun davranmakları gerektiğini belirtiriz. Anlaşılıyor ki bu işi yapamıyorsunuz... Oğuz ALTAY ultrAslan Genel koordinatoru Yaşasın GALATASARAY Yaşasın BAĞIMSIZ ultrAslan __________________