Hıncal Uluc: Mutu ve Daum da gelsin
Galatasaray0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Hıncal Uluc: Mutu ve Daum da gelsin
-
12-10-2019, 04:45:59Kayıtlı ÜyeGalatasaray Başkanı Adnan Polat, Keita gidince "Futbolcunun sadece iyi olmasına değil, ahlaklı olmasına da bakıyoruz" demişti. Kazım transferi bu sozlerle bağdaşıyor mu? Adnan Polat'ın yaptığı hicbir şey Galatasaraylılık ile bağdaşmıyor zaten. Bu, tam tuz biber ekti. Colin Kazım, Fenerbahce'den acık ve secik, kimse alınmasın, kovuldu. Niye kovulduğunu da herkes biliyor. Fenerbahce'nin bu şekilde kovduğu bir oyuncuyu almak, Galatasaray'a yakışır mı, yakışmaz mı? Adnan Polat'a şunu soruyorum: Aynı gerekcelerle diyelim Koc Holding'den kovulmuş birisini Polat Holding'e alır mıydı? Galatasaray'ın Polat Holding kadar da mı değeri yok? Taraftar da tepkili. ultrAslan, "Hagi hakkındaki goruşumuz zedelenmiştir" derken yonetime de "Bu işi yapamıyorsunuz" eleştirisinde bulundu. ultrAslan, nihayet gerceklerin farkına varmaya başladı. Tribunleri 3-5 avanta bilet karşılığı kontrol etmeye calışan amigo bozuntuları da kendilerine geleceklerdir sanırım. Ama tribun protestoları da Adnan Polat'ın umurunda değil. Cunku Galatasaray'da asıl sorumlu olması gereken yonetim kurulu tam bir kole duzeninde. Kongrede ise sesini cıkaran, "Bu iş boyle gitmez" diyen, kolları sıvayan, Adnan Polat'ı en azından bir olağanustu kongre telaşına duşurecek ve kendine getirecek teşebbusu başlatan tek kişi yok. Başta eski başkanlardan Faruk Suren, elinde koskoca gazetesi olan eski ikinci başkan Fatih Altaylı, bircok insan konuşuyor. Ama sadece konuşuyor. Adnan Polat da bu palavra konuşmaları herhalde kahkahalar atarak okuyor, dinliyor ve bildiğini yapmaya devam ediyor. Galatasaray, tarihinin hicbir doneminde bu kadar kotu yonetilmemiş ve bu kadar sahipsiz kalmamıştı. Şimdi Mutu'yu da transfer etsinler. Hatta Hagi'yi de gonderip teknik direktorluğe Daum'u getirsinler. Hagi, Misimovic'i disiplinsiz davranışları yuzunden kadro dışı bıraktı. Hagi boyutunda Kazım transferi nasıl yorumlanmalı? Hagi diye bir boyut yok. Hagi, tartışılmaz dunyanın en buyuk futbolcularından ve Turkiye'de futbol oynayan en buyuk yabancı. Ama insancıl değerleri cok tartışılır. O telefon olayını unutmayın. Teknik direktor olarak iflas etmiştir. Yonetici olarak iflas etmiştir. Misimovic- Colin Kazım olayı onda ilke, prensip denen şeyden eser bulunmadığını kanıtlamıştır. Adnan Polat, boyle bir harabeyi, sırf Adnan Sezgin ile calışmayı kabul ettiği icin Galatasaray'ın başına getirmiştir. Hagi'nin tek ozelliği Sezgin'e itiraz etmeyişidir. Ama butun bu rezaletlere, tekrar ediyorum Galatasaray Yonetim Kurulu ve Galatasaray kongresi goz yummaktadır. O zaman da Adnan Polat bildiğini okumaktadır. Galatasaray'ın sorunu Misimovic, Colin Kazım, Hagi, Adnan Sezgin, hatta Adnan Polat değil; yonetim kurulu da değil. Galatasaray'ın sorunu binlerce uyesi icinde bu kulube sahip tek kişinin ortaya cıkamayışıdır. Bazen bir kişi tarihi değiştirir. Galatasaray'da ne yazık ki o bir kişi yok. Sabah __________________