Haldun Usutnel Transferleri Sadece isimlerini yazıcam, yorum bile yapmaya gerek yok herhalde. Tobias Linderoth Lincoln Nonda Fernando Meira Milan Baros Kewell De Santchis Frank Rijkaard Elano Abdul kader Keita Leo Franco Lucas Neill Jo Gioavanni Dos Santos Gokhan Zan Adnan Sezgin Transferleri 1...Arjantin kulubunun Başkanı Guillermo Lorente ve Mali İşler Sorumlusu Jorge Ricobelli, sarı-kırmızılıların Sportif Direktoru Adnan Sezgin’e şapka cıkardı. Arjantin’in Buenos Aires kentinde sert pazarlıklara sahne olan Formica transferinde, Newell’s yoneticileri Sezgin icin, “Hayatımızda gorduğumuz en cimri insan. Bir dolar bile artış sağlayamadık” dediler. Gerci daha bu haberin asparagas olup olmaığını bilmiyoruz ama araştırdım takımın gercekten başkanının ve mali sorumlusunun isimleri bu. Bu kadar da habere ayar verilemez herhalde. 2... Colin Kazım der ki "Galatasaray gibi buyuk bir camiadan teklif gelmesi, Galatasaray gibi buyuk bir camianın benimle ilgilenmesi tabii ki benim icin cok pozitif oldu. Ben de hic duşunmeden buna karar verdim. Burada ozellikle Adnan Sezgin'in payını unutmamak lazım." Adnan Sezgin'in icraatları. Carrusca, Bouzid, Linderoth, Barusso İnamoto... Ali Turan .. Galatasaray tarihinin bana kalırsa en kotu yerli transferi. Hic bir ozelliği olmayan, sağ bek icin yavaş ve balta, stoper icin kısa ve cılız. Antalyaspor'u bile haketmediğini duşunuyorum. Sabri yanında Dani Alves gibi kalıyordu. Bu adamı alacağınıza Uğur Ucar'ı neden yolladınız be mubarekler. Musa Cağıran.. Oynamadan Konyaspor'a gitti Serdar Ozkan.. Yorum bile yapmayacağım. Mehmet Batdal.. Bu blogda cok ovguler aldı benden ama şu anda sokakta gorsem dalıcam kendisine. İnsan da biraz hhırs olur. Ne pres yapıyor,adam kovalıyor ne gol yollarına giriyor. Gitmeli. Cağlar Birinci.. Yarar sağlamış tek oyuncu. Misimovic.. Aldığımıza sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı. İnsua.. Rookie Kaynak:Sekobarbital __________________