Galatasaray'ın Romanya ekibi Cluj'dan transfer ettiği Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio, sarı-kırmızılı formayla iyi şeyler yapmak istediğini soyledi. Culio, Galatasaray TV'ye yaptığı acıklamada, sarı-kırmızılı kulube transfer olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, ''Bir an once Galatasaray formasıyla iyi şeyler yapmak istiyorum. Galatasaray buyukluğunu bildiğim, tanıdığım bir takım. Gorduğum ilgi bana bu durumu bir kere daha ispatladı. Şu andaki tek amacım, biran once Galatasaray forması giymek ve Galatasaray'ı ligde hak ettiği yerlere taşımak'' diye konuştu. Galatasaray gibi bir takımın yukarılara oynaması gerektiğini kaydeden Arjantinli futbolcu, ''Bunun icin de uzerime duşen gorevi en iyi şekilde yapmak istiyorum'' derken, ilk kez giydiği Galatasaray formasıyla ilgili olarak da ''Tabii ki uzerime cok yakıştı. Cok guzel bir forma olduğunu soylemek istiyorum. Ancak giydiğim bu formayı saha icindeki performansımla daha da guzelleştirmem gerekiyor'' ifadelerini kullandı.
Kaynak __________________