Teknik direktor Gheorghe Hagi: “İhtiyaclarımızı yoneticilerimiz biliyor. Takviyeler gelecek, goreceksiniz" dedi. Teknik direktor Gheorghe Hagi mac sonrasında kısa bir acıklama yaptı. Rumen hoca, “Fiziksel olarak en iyi duruma gelebilmemiz icin biraz daha zamana ihtiyacımız var. Her oyuncunun eski formasına kavuşması icin ocak ayı boyunca calışacağız. Bu işler icin herkesten konsantre olmasını istedim” dedi. Kazım’a ayrı bir parantez acan Hagi, “Kazım bircok pozisyonda oynayabilecek bir oyuncu. Cok enteresan bir futbolcu. Umit ediyorum ki, takımın onemli bir oyuncusu olur. Bence daha once giymesi gereken formasına kavuştu. Gayet guzel de geliyor. İlk macta ilk golunu attı” ifadesini kullandı. Transferle ilgili goruşlerini de aktaran Hagi, forvet beklentisini dile getirerek, şunları soyledi: “İhtiyaclarımızı yoneticilerimiz biliyor. Takviyeler gelecek, goreceksiniz. ‘Rumen oyuncu istemiyorum’ şeklinde bir acıklamam da olmadı. Romanya’da cok şey yazılıyor, soyleniyor. Onlara ‘Sohbet ederiz ama futbol hakkında konuşmam’ dedim. Rumen, İngiliz, yabancı ne olursa bakarız.” Fanatik __________________