Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gercekleştirilen yeni uyelerin tanıtım toplantısında, Ali Sami Yen Stadı icin bestelenen “Veda” şarkısı Galatasaray Spor Kulubu Başkanı Adnan Polat tarafından Galatasaray ailesine ilk kez tanıtıldı. Şarkının calınmasıyla salonda duygu dolu anlar yaşandı. 1933 yılında başlayan ve 11 Ocak’ta sona erecek olan muhteşem bir oyku... Vedaya kısa sure kala Ali Sami Yen Stadı icin ozel bir şarkı hazırlandı. Zaferleri ve huzunleri icinde barındıran, nice unlu takımlara cehennemi yaşatan, Turk futbol tarihinin en onemli stadı olarak adını duyuran Ali Sami Yen. Hicbir zaman unutulmayacak bu mabet icin hazırlanan ozel şarkı dinleyenlere duygusal anlar yaşatıyor. Aykut Gurel tarafından bestelenip duzenlenen ve Leman Sam tarafından seslendirilen "Anladım" şarkısı Ali Sami Yen Stadı'na Veda Programı kapsamında Zeynep Talu Cetinsoy tarafından tekrar uyarlandı. Bestesiyle gonullere taht kuran şarkı, Barbaros Buyukakkan'ın seslendirdiği yeni sozleriyle bizleri Ali Sami Yen’de yaşadığımız sevinclere ve huzunlere geri goturuyor. İşte şarkının sozleri; Ali Sami Yen'e Veda Bu gece son gece Ali Sami Yen'de Son defa burdayız el ele Yuvadan ucuyor Cim Bom bu gece Bu gece veda ediyoruz evimize Hep yaşayacak kalplerde Zaferlerle dolu kırkyedi sene Biz burda gulduk, burda ağladık Bu sahada bir tarih yazdık Yer gok sarı kırmızıydı Tek yurek olduk dalgalandık Hoşcakal deme vakti geldi Cok şey borcluyuz Ali Sami Yen'e Galatasaray efsanesi Yaşayacak her zaman her yerde Anladım ki Cim Bom'um hic kimse sen değil Hic kimse senin gibi canımdan ote can değil Anladım ki Aslan'ım hic kimse sen değil Hic kimse senin kadar umuduma yol değil Anladım ki Cim Bom'um hic kimse sen değil Hic kimse senin gibi canımdan ote can değil Anladım ki Aslan'ım hic kimse sen değil Hic kimse senin kadar şanlı şerefli değil Şarkının Kunyesi: Produktor Dilara Endican Soz Zeynep Talu Cetinsoy Muzik Aykut Gurel Duzenleme Aykut Gurel Mix+Mstrng. Aykut Gurel - Murat Bulut Vocal Barbaros Buyukakkan Back Vocal Barbaros Buyukakkan Seden Gurel Giovanna Taoussi Yonca Kocadağ Evrim Yapıcılar Murat Aziret Aykut Gurel Can Şengun Bas Aykut Gurel Vurmalılar Murat Yeter Gitarlar Can Şengun Resmi Site. __________________