Galatasaray Cafe Crown'un yeni transferi Jerry Johnson, bugun yapılan sağlık kontrolunun ardından Galatasaray TV'ye acıklamalarda bulundu. Kendisini oldukca iyi hissettiğini belirten Johnson, Galatasaray'a gelerek doğru bir karar verdiğini soyledi. ABD'li guard, oyun yapısı hakkında bilgiler vererek, "Hızlı oyunu seven ve penetre ozelliğimi kullanan bir stilim var" ifadelerini kullandı.
Daha once Turkiye'de Mersin Buyukşehir Belediye forması giyen Jerry Johnson, "Mersin'deyken Hakan Demir ile farklı bir sistemde calışmıştım. Koc planlarını kısa sure icerisinde uygulamak istiyordu. Orada takıma cabuk uyum sağlamıştım. Burada da uyum problemi yaşayacağımı sanmıyorum." diye konuştu. Lietuvos Rytas takımında yaşadığı sakatlıktan dolayı bir sure sahalardan uzak kalan Johnson, "Bir pozisyon esnasında yere ters bastığım icin sakatlanmıştım. Ama şimdi gayet iyi durumdayım, %100 performans verebilirim, oynayabilecek durumdayım." dedi. Galatasaray Cafe Crown'un ULEB Eurocup maclarını takip ettiğini belirten ABD'li oyuncu, "Eurocup'ta şampiyon olmak onemli. Ve bence bu mumkun. Şu ana kadar takım başarılı oldu. Sezonun geri kalan bolumunde seviye atlamamızda benim de katkım olmasını dilerim." sozlerini kullandı. Johnson, kariyerinde her zaman iyisini almak istediğini kaydederek, "Rytas'tan Galatasaray'a geliş amacım da buydu." diye konuştu. Spirou Charleroi'da gosterdiği performansın ardından Belcika'daki antrenoru tarafından Lietuvos Rytas transfer edilen Jerry Johnson, daha sonra Cibona Zagreb'e gecen eski kocu Anzulovic icin, "Cibona Zagreb adına bana teklifte bulundu. Ama o sırada Galatasaray ile de goruşuyordum. Kendisi de Galatasaray'a gitmemim daha iyi olacağı tavsiyesinde bulundu." ifadelerini kullandı. Johnson, Rytas'ın guard pozisyonundaki uc oyuncusunun Turkiye'ye transfer olmasıyla ilgili olarak, "Guzel bir tesaduf. Bir rekabet olacaktır mutlaka. Jasikevicius tecrubeli, kariyerli bir isim. Milosevic de genc ve iyi bir oyuncu." dedi. ABD'li guard, Galatasaray taraftarlarının basketbola verdikleri desteği bildiğini ve sezonun geri kalan bolumunde takımın başarısına katkı sağlamak adına calışacağını sozlerine ekledi. spor.haberler.com __________________
Jerry Johnson: Katkı Sağlamak İstiyorum
Galatasaray0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Jerry Johnson: Katkı Sağlamak İstiyorum