“Galatasaray'ı tabii ki biliyorum, cok buyuk bir kulup. Eğer bana cazip bir teklif yapılırsa, elbette Sarı-Kırmızılı formayı giymek isterim ve bundan gurur duyarım” Sergio Romero... AZ Alkmaar ve Arjantin Milli Takımı’nın tartışmasız bir numarası... Galatasaray’ın da bir numaralı gozdesi. Sarı-Kırmızılı ekibin devre arasında renklerine bağlamak istediği 23 yaşındaki file bekcisi Fanatik’e konuştu. Devre arası hazırlıklarını Antalya’da surduren Hollanda ekibinin kalecisi Romero, Galatasaray forması giymekten buyuk gurur duyacağını ifade etti. Romero, “Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini Turk basınından oğrendim. Ancak bana menacerimden bu konuda bir şey gelmedi. Zaten devre arası tatili ve kamp derken, menacerimle goruşme fırsatı bulamadım. Ayrıca kulup de bana herhangi bir teklif olduğunu soylemedi. 2013’e kadar AZ Alkmaar’la sozleşmem var. Galatasaray’ı tabii ki biliyorum, cok buyuk bir kulup. Eğer bana cazip bir teklif yapılırsa, elbette Sarı-Kırmızılı formayı giymek isterim ve bundan gurur duyarım. Avrupa’da herkes Galatasaray markasını cok iyi biliyor. Kupalar kazanmış ve buyuk yıldızların oynadığı bir kulup. Ayrıca orada Arjantinli oyuncular İnsua ve Culio’nun oynadığını biliyorum. Bu da benim icin iyi bir opsiyon olabilir. Vatandaşınızın olduğu bir takıma gitmeniz, oradaki ortama cabuk uyum sağlamanız acısından cok faydalı olabilir” acıklamasını yaptı. Fanatik. __________________