Kezman: "Biz zaten o stadtan galip cıkabileceğimize inanmıyorduk." Maldini:"Kimse ...bana burda 25 bin kişinin olduğuna inandıramaz" P.Nouma:"Bana hep Ali Sami Yen'den bahsettiler" HAGİ:"Bu seyirci oluyu diriltir'' TF1 Fransiz Tv:" Paris Ali Samiyen cehenneminden nasıl cıkacak" Corriara Della Sport: "Milan, Dikkat Et Orası Hala Cehennem' Davids : (Juve macından sonra) :"Bizde boyle taraftar olsa hicbir takım karşımızda duramaz" Leeds'li Futbolcular : "Hello hell,We're Leeds United" Berliner Morgenpost : "Futbolun sadece futbol olmadigini Ali Sami Yen Stadinda anladim" Collina :"bu cehennemi cok seviyorum" Almanlar: Hexenkessel(Cadikazani) , Hohle des Lowen(Aslanin Magrasi) Tuttosport:"Yine Cehenneme Gidiyoruz" La Gezetta:"Şeytanın Evi" Basın toplantısında bir İngiliz gazeteci: "BİRİNGİLİZİN İSTEYEBİLECEĞİ EN SON ŞEY ALİSAMİYENDE MAC YAPMAKTIR" Harry Kewell : Buraya rakip takımın oyuncusu olarak ilk cıktığımda bize polisler eşlik ediyordu.Ben bunun sacma olduğunu her gorduğum kişiye soylerdim acıkcası samiyenin beni korkutmayacağını duşunuyordum.Ve zamanı geldi sahaya cıktık saha meşaleden gorunmuyordu ve emin olunki cehennemin ortasındayken polis takviyesi bekledim gercekten korkmuştum ...