[IMG]http://img522.**************/img522/5268/endegerlibenim.jpg[/IMG]
EN DEĞERLİ BENİM Başlıyor...
Galatasaray Bolumu olarak yeni yıla yeni bir yarışmaya başlıyoruz. Yarışma surekli devam edecek ve Her Ay yenilenecektir. Galatasaray Bolumu olarak bolumumuzun en değerli uyesini sececeğiz her ay sonunda; Bu secim Farklı kriterler yardımı ile yapılacaktır. Yarışmaya Herkes katılabilir, Yonetim uyeleride bu herkesin icine dahildir. İsterseniz yarışmamızı Tanıyalım; Uyeler Yarışmaya Bu mesajın altına Katılmak istiyorum tarzı bir mesaj atarak kalıacaklardır. Yarışmaya Katılan Uyelerimizin Mesajları Takibe Alınacaktır. Yarışmada Puanlama Sistemi kullanılacaktır. Ay Sonunda Kazanılan Puanlar Toplanıp İlk 3 Uye Belirlenecektir. Oduller ilk 3 uyeye verilecektir. Puanlama Sistemi Puanlar Atılan Mesajlara Acılan Konulara gore belirlenir. Mesaj icerikleri Anlamlı Yorumlardan veya eleştrilerden oluşmalıdır. Teşekkurler veya bir iki kelimelik yapılan yorumlar puanlamaya dahil olmayacaktır. Bu yarışmanın amacı post sayısını yukseltmek değil, değerli yorumnlarda, incelemelerde, eleştrilerde bulunulmasını sağlamaktır. Konulara Atılan Anlamlı her mesajınız icin 1 puan, İnceleme Gibi Kendi Emeğiniz ile acacağınız konulara 2 puan Kazanacaksınız. Fair Play'e Ters Her Mesajınızı İcin ise -5 puan Kaybedeceksiniz. Bu Yuzden Yorum Yaparken Mesajlarınıza Dikkat Ediniz Arkadaşlar. İşte Odullerimiz: 1. 50.000 Rep Puanı + 3 Ay Kanka Uyeliği + Kayan Renkli Galatasaray Tagı veya Nick Değişikliği (Kazananlar Sadece Birisini Kullanabilir..) 2. 40.000 Rep Puanı + 2 Ay Kanka Uyeliği 3. 30.000 Rep Puanı + 1 Ay Kanka Uyeliği Oduller Aylık Olacak ve Her Yarışma bitişinde bir hafta icerisinde kendilerine ulaştırılacaktır. Oduller Devredilemez Değiştirilemez. Fair Playe Aykırı Davranıştan Gecici Banlanan Uyenin 15 Puanı Duşecektir. İlgi Beklenenden fazla olursa 2. ve 3. olan arkadaşlara da Daha ilgi cekici cazip hediyeler Bulunabilir. veya Tum Hediyelerin değerleri Yukseltilebilir. Haydi Hayırlı Uğurlu Olsun.. Not: * Sorularınızı da bu başlık altından sorabilirsiniz. * ForumTR Yonetimi Yarışma Maddeleri ve Odulleri Habersiz Değiştirme Hakkına Sahiptir. __________________