Puan Tablosu Konusu
Nasıl Puan Vereceksiniz? Arkadaşlar Puan verme Konusunu ayrıntılı acıklıyorum. Adım adım gidelim. Oncelikle katılımda bulunanların mesajları bulunuyor burada. her katılan kullanıcıyı buraya ben kopyalayacağım. onun dışında siz buraya mesaj atmayın. 2. mesaj benim olacak orayı editleyip istediğinizi yazın direk goruruz zaten. adam katılmak istiyorum yazdı mı. mesajı buraya kopyalanacaktır. buradaki uyeleri boluşeceğiz, herkez hangi uyelere bakacağını bilecek. Buradaki takibat uye mesaj araması 200 msj ile sınırlı olduğundan maximum 2 gunde bir yapılmalıdır mutlaka. Bolumde bu işi gercekten yapabilecek modlar bu konuya talip olsunlar lutfen. ipin ucunu kacırırsak olmaz cunku. Şimdi gelelim değerlendirmeye. Mesela Emrenin konuları benim. Emrenin son mesajlarına bakıcam bugun tarihli, Mesajların icerisinde anlamlı uzun (en az uc dort cumlelik olmasına dikkat edin. kısa ve ozler kabul edilmiyor.) mesajları topluyoruz ve tarih yanına gunluk puanını ekliyoruz. ama iki secenek var karar veremedim. birde mesaj linklerini yazıyoruz yanına +1 diye ekliyoruz diyebiliriz. bunu secelim. Sonra Son Konular diyip konularına bakıyoruz gerci bolumden de takip edebiliriz direk goruruz adamı. Sizin Konularınızı Ben Takip Edicem Arkadaşlar Sorun Olmasın diye. Sizde gıcık Kaptığınmız Birisi Varsa Bakın Lutfen Ama Lutfen Başkası Takip Etsin Konuyu. Bu İşin Altına Benim Başta Olmak Uzere Hepimizin İmzası Var. Hakkıyla Yapalım Bunu.. Anlamadıklarınızı Lutfen İkinci Mesajdan Sorunuz..
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Galatasaray
- En Değerli Benim Puan Tablosu ( Onaylamayın )