Galatasaray yoneticisi Abdurrahim Albayrak, Haberturk TV'de "1 Gun" adlı programa katıldı. Albayrak "TFF'nin ne yaptığı belli değil. İnsanları futboldan soğuttular. Allah, Turk futbolunun yardımcısı olsun" dedi Abdurrahim Albayrak şunları soyledi: "Turkiye Futbol Federasyonu'nun ne yaptığı belli değil. İnsanları futboldan soğuttular. Maca bile gelmediler. Şampiyon oluruz, 3-5 mac daha koyarlar. Yuce Allah, Turk futbolunun yardımcısı olsun. Canımız yanıyor. Cok uzgunum. Yine de en yakın rakibimizden 3 puan ondeyiz. Her şey bizim elimizde. Takımımıza guveniyoruz. Bu puanları bu cocuklar topladı. Trabzonspor gucunu gelecek hafta gosterecek; bugun olduğu gibi. Ortamı daha fazla germek istemiyorum. Başkanımız da oyle istiyor. Ortam zaten yeterince gergin. 2 macımız daha var. Rize'deki evime gitmek istiyorum. Kimseyi gormek istemiyorum. Resmen pilim bitti. Hocamız da cok yoruldu. 9 puan farkla ligi onde bitirdik. Sonra play-off cıktı. Kimin ne yaptığı, ne yapacağı belli değil. Herkesin kafası karışık. Allah sonumuzu hayır etsin. Galatasaray bu zorluklara aşar. Biz şampiyon olacağız, kimse merak etmesin. Ama insan uzuluyor. Her gun yeni bir şey cıkıyor. Kafamız doldu, vucudumuz yoruldu. Sadece Galatasaray değil tum kulupler icin zor bir donem." ALLAH FATİH ALTAYLI'DAN RAZI OLSUN! Albayrak, Gazete Haberturk Genel Yayın Yonetmeni Fatih Altaylı'nın bir hukukcuyla konuşup kaleme aldığı "Galatasaray'ın onu kesiliyor" yazısıyla ilgili olarak ise "Dakika bir gol bir işte. İnsanlar artık maclara gelmek istemiyor. Bu kadar yaygarada maca gelmediler. 1 milyon dolar hasılattan kaybımız da var. Fatih Ağabeyi cok severim. 3 yıl birlikte calıştık. Allah ondan razı olsun" yorumunu yaptı. internethaber __________________