Eboue: "Bize zarar vermek isteyenler var"
Galatasaray0 Mesaj
●39 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Eboue: "Bize zarar vermek isteyenler var"
-
12-10-2019, 04:30:47Kayıtlı ÜyeGalatasaray'ın Fildişili sağ beki Emanuel Eboue, Pazar gunu oynanacak kritik Beşiktaş derbisi oncesinde şampiyonluk yarışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray’ın Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Emmanuel Eboue, geride kalan Trabzonspor macları, Pazar gunku kritik Beşiktaş randevusu ve şampiyonluk iddialarıyla ilgili olarak Galatasaray Televizyonu’na acıklamalarda bulundu. Eboue, "Şampiyon olmak kolay değil. cunku herkes bizim yanımızda değil, bize zarar vermek isteyenler var" dedi. Fildişi futbolcu yaptığı acıklamada şunları soyledi: "Trabzonspor macı bizim icin buyuk bir hayal kırıklığı oldu. Hedefimiz yalnızca 3 puanken 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Bu nedenle mutsuzuz, ancak futbol boyle bir oyun. Bazen iyi bir surec yakalarsınız bazen kotu. Carşamba gunu de bizim gunumuz değildi. Artık bu macı unutmalıyız. Pazar gunu Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşmaya konsantre olmalıyız. Bizim icin gercekten cok onemli bir mac olacak. Deplasmanda Beşiktaş'a karşı cok iyi oynadık. Orada oynadığımız gibi oynayacağız. Bazen kazanmak icin sabırlı ve sakin olmanız gerekir. Cunku Galatasaray futbolu, pas yapmaya, rakibi domine etmeye dayalı bir futbol. Kendi futbolumuzu oynamalıyız. Sabırlı olmalı, acele etmemeli, basit oynamalıyız. Trabzon'daki Trabzonspor macında oynadığımız gibi oynamalıyız. Eğer o oyunu yansıtırsak, Pazar gunu rahatlıkla galip geliriz. Turkiye Ligi hakkında fazla yorum yapmak istemiyorum cunku bu benim Galatasaray'daki birinci yılım. Bu ligi yeni yeni oğreniyorum. Şampiyon olmak istiyoruz ve bunun icin konsantre olmalıyız. Cunku şampiyon olmak kolay değil. cunku herkes bizim yanımızda değil, bize zarar vermek isteyenler var. Bu nedenle bizim konsantre ve sakin olmamız gerekiyor. Bunu yaparsak tanrı bizim yanımızda olacaktır. Cunku ben, bize ve takımımıza guveniyorum. Biz futbolumuzu oynadığımız surece kimse bize karşı koyamaz. Bizim tek yapmamız gereken bir butun olmak." Sporx __________________