Galatasaray son iki gunde iki buyuk şoku peş peşe yaşadı. Turkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), Sarı-kırmızılı kulubu Disiplin Kurulu'na sevketmesinin peşisıra, Turk Telekom Arena'da Trabzon ile berabere kalan Galatasaray, onemli bir avantajı tepmiş oldu. TFF'nin kararlarının yanısıra, Trabzon macının hakemi Tolga Ozkalfa'nın yonetiminden de son derece rahatsız olan sarı kırmızılı kulubun kurmayları, patlama noktasına gelmiş durumda. Daha once yonetim kurulundan demec verilmemesini rica eden Fatih Terim, dun mac sonu basın toplantısında, "Sabır sabır nereye kadar. Lig sonunda kişilere ve kurumlara soyleyecek cok şeyimiz var" diyerek savaş baltalarını kınından cıkarmaya başladı. Başkan Unal Aysal da, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın İstanbul'da ev sahipliğini yapacağı 2012 Avrupa Şampiyon Kulupler Kupası Finalleri oncesinde duzenlenen tanıtım organizasyonunda, futbolla ilgili sorulara cevap vermeyeceğini ancak sezon sonunda bu konuda her turlu acıklamayı yapacaklarının sozunu verdi. ADNAN OZTURK HAKLI CIKTI Galatasaray'ın, Yıldırım Demiroren ve ekibine karşı tepkisi artarken, daha once şike ve federasyonla ilgili sert acıklamaları nedeniyle yonetim kurulundaki arkadaşları tarafından eleştirilen ve başkan Unal Aysal tarafından konuşma yasağı konan Adnan Ozturk'e sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri hak vermeye başladı. Sarı kırmızılı camianın ileri gelenleri, yonetim kurulunun, Demiroren Federasyonu'na karşı "ılımlı bekle gor politikasının" Galatasaray'ın haklarının doğranmasına ve haksızlığı yapanların, yaptıklarının yanına kar kaldığı goruşunu savunarak Adnan Ozturk'un goruşlerine destek vermeye başladıkları oğrenildi. GALATASARAY, FUTBOL FEDERASYONU'NU OLAĞANUSTU SECİME GOTURMEYE KARARLI TFF'nin kararları Galatasaray Kulubu'nun yanısıra başta Trabzonspor olmak uzere, Bursaspor, Kayserispor ve Orduspor kuluplerini de Demiroren Federasyonu'na karşı harekete gecirdi. Bu 5 kulubun Genel Kurul'da oy kullanacak 85 uyeyi bir araya getirdiği ve olağanustu kongre icin gerekli 135 oy icin calışmaların hızlandırıldığı oğrenildi.
Kaynak : SonDakika.com
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Galatasaray Patlama noktasında