Galatasaray Başkanı Unal Aysal, 58. maddenin değiştirilmesi ve şampiyonluk mucadelesi hakkında acıklamalarda bulundu.
Yıldırım Demiroren başkanlığındaki Futbol Federasyonu'nun 58. maddeyi değiştirmesinin ardından suskunluğunu koruyan Galatasaray Kulubu Başkanı Unal Aysal, Sabah Gazetesi'ne acıklamalarda bulundu.
"NİHAT OZDEMİR ERKEN KONUŞUYOR"
İşte Aysal'dan Fenerbahce yonetimine ve federasyona mesajlar:
"Nihat Bey (Ozdemir) erken konuşuyor, konuşmaları her zaman ki yersiz ve zamansız. Biz ortalık gerilmesin diye uğraşıyoruz. Onlar ise ortalığı nasıl gereriz duşuncesinden vazgecmiyorlar. Şampiyonluk yolunda iki macımız kaldı. Bu macların ardından gereken konuşmayı, gereken zamanda yapacağız. Kimse merak etmesin."
"BİZİM DAHA GUCLU BİR TAKIMIMIZ VAR"
Trabzonspor ile berabere biten macın ardından şampiyonluk şansını değerlendiren Unal Aysal sozlerine şoyle devam etti:
"Ben takımımızın şampiyon olacağına olan inancımı hic yitirmedim. Biz bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyoruz. Şampiyonluk son maca kalacaksa da kalır. Orada galip gelmemiz gerekiyorsa da geliriz. Bizim daha guclu bir takımımız var, orada da kazanmasını biliriz.
"TEK DİLEĞİM TEMİZ FUTBOL"
Demiroren federasyonuna da sert bir mesaj gonderen Galatasaray Başkanı Unal Aysal sozlerini şoyle noktaladı:
"Tek dileğim Turk futbolunun tertemiz olması, ileride adaletin sağlanacağına ve guneşin futbolumuz icin tekrar doğacağına inanıyorum. Kamu vicdanını rahatsız ettiği icin 28 Şubat'lar, bugun nasıl sorgulanıyorsa, bir gun bu federasyonun kamu vicdanını bu kadar derinden yaralayan bu yontem ve icraatları da adalet tarafından sorgulanacaktır. Bundan kimsenin şuphesi olmasın."
'HİCBİR ŞEY UNUTULMAYACAK'
Tekerlekli sandalye basketbolunda Galatasaray Kulubu'nun ev sahipliğinde bugun İstanbul'da başlayacak Avrupa Şampiyon Kulupler Kupası Finalleri'nin basın toplantısına katılan Unal Aysal, futboldaki kaos ortamı icin, "Hicbir şey zaman icinde kaybolmayacak. Hicbir şey unutulmayacak, hicbir şey unutturulmayacak" yorumunu yaptı.
Kaynak :