[IMG]http://img222.**************/img222/1487/05554563507m0cw7dy8nese3.gif[/IMG]

Peygamber efendimize ( s.a.v) ithafen ...

Sen gittin Alev uşudu, sen gittin
Aşk kalplerden cekildi, sen gittin can tenden usandı ..

Gozlerim gozlerine bakmak icindir.
Butun bağlardan kurtuldum. Geceleri gecelerin koynuna surdum. Butun ışıkları gozlerinin karasına caldım. Yanağının kıyısına geldim. Ellerinin ateşinden serinlik umdum. Gozlerim seni gorduğu icin guzel. Işık senin yuzune vurduğu icin aydınlık. Yağmur senin dokunduğu icin serin. Ruzgar senin tenine vurduğu icin nefeslenir. Dualar senin dudağına dokundu diye goklerin kapısına dayanır. Duruşun dağların başını dik tutardı unutmadım.

Gunahlarımı biliyorum utanıyorum. İsyanlarım cok oldu; Yuzume bakamıyorum. O kadar unuttum ki unuttuğumu hatırlamıyorum. Bana nasıl bakacağını merak ediyorum. Urperiyorum.urperiyorum. Ya tanımazsan beni. "O beni sevmedi !" dercesine gormezden gelirsen. ..) ağlayan gozlerimi? Hayır, Hayır, boyle olmayacak, emin olmak istiyorum. Senin muşfik bakışında, toprağın yağmura doyması gibi sonsuz bir serinliğe kavuşacağım. Senin bakışında sonsuz bir hulyanın eteğine varacağım. Ozlemin cennetin kokusu bana , Sana susadım.

Ne huznu eksilir ne sana doyar bu gonul. Sen gittin, cicekler ezildi dunyada.Sen gittin ruyaları boğuldu bebelerin. Sen gittin, sesi duyulmaz oldu derelerin. Sen gittin, yureklerden kan cekildi. Sen gittin, can tenden usandı. Sen gittin, dağ dağa kustu. Sen gittin Alev uşudu. Sen gittin, Aşk kalplerden cekildi. Kıyılara vurdu aşıkların cesedi. Vuslatın cennet ciceği bana. Baharlardan hep seni sordum.

Senin serinlettiğin suları iciyor ceylanlar. Martılar senin yuruduğun goklerde geziniyor.Kelebekler senin yuzunun değdiği bahcelere yayıyor kanatlarını.
Bebelerin senin tebessumunu iciyor ana sutunden evvel. Şu dar goğsumun kozasından cıkmaya calışıyorum. Sonsuz genişliklerin sırrı iki dudağının arasında saklı.
Bir kelam soyle n'olur ; Her hecenin arefesinde seni duymak istiyorum. Hitabın denizleri taşırıyor kıyılarıma, Nereye baksam sana dokunuyorum.

Sev beni cananın olayım. İcimden aksın butun ırmaklar.
Senin kıyılarını kucaklayan kocaman derya olayım .
Ruzgarlar savursun beni, yağmurların hepsi alnıma duşsun, taşların hepsi, goğsume duşsun, senin ayaklarını open kocaman bir dağ olayım. Coller savrulsun dağlar aradan cekilsin, yokuşlar ve inişler bitsin ki yuruduğun yollara toz olayım.Senin hasretinle yanar her yanım, butun ufuklardan seni umarım.

Coldeyim susuzum. Dudağın bana leyla . Kuyularda yusuf'um . Sozlerin bana zuleyha.
Ateşlerde İbrahim'im. Gozlerin bana leyla. Sancılar icinde Meryem'im. Bakışın bana isa.
Yaralar icinde Eyyub'um . Hasretin bana şifa. Oluler icinde bir oluyum.
Ellerin bana musalla ...

Turkuaz Dergisi .. ( alıntıdır)