Adnan Ozturk ile A.Albayrak BJK Macı Oncesi Kapıştı
Galatasaray0 Mesaj
●42 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Galatasaray
- Adnan Ozturk ile A.Albayrak BJK Macı Oncesi Kapıştı
-
12-10-2019, 04:28:42Kayıtlı ÜyeGalatasaray'da huzursuzluk her an bir yerden patlak veriyor. Bu kez Sarı-kırmızılı yonetimin iki onemli ismi Adnan Ozturk ile Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş macı oncesinde hararetli bir tartışma yaşadılar. Sarı kırmızılı iki yoneticinin şiddetli tartışmasına ise şu olayın neden olduğu oğrenildi. Yonetici Adnan Ozturk, Beşiktaş macı icin eski yonetici Fatih Gokşen ile oğlunu davet etti. Ancak Ozturk henuz loca girişine gelmediği icin kapıdaki gorevliler tanıdıkları Fatih Gokşen'i iceri aldılar. Ancak durumu goren Abdurrahim Albayrak'ın, Fatih Gokşen iceri girdikten sonra kapıdaki gorevlileri azarladığı ve "neden biletsiz iceri aldınız" diyerek cıkıştığı oğrenildi. Olayın duyulması uzerine Adnan Ozturk yonetici arkadaşı Abdurrahim Albayrak'ın uzerine yuruyerek, "Sen benim misafirimi nasıl biletsiz iceri girmemekle suclarsın diyerek" bağırdığı oğrenildi. Galatasaray'ın iki yoneticisinin boyle bir olay yuzunden tartışması, tartışmayı goren kulup uyeleri tarafından, sarı kırmızılı yonetimdeki birlikteliğin catırdadığını gosteren onemli bir neden olarak gosterildi. Bu tartışmanın diğer ismi Fatih Gokşen ise, "Adnan Ozturk'un devetlisi olarak gittim. Boyle bir tutumla karşılaştım. Ben her mac benden bilet isteyen dostlarıma onlarca bilet alan, bu kulube yıllarca emeği gecmiş biriyim. Abdurrahim'in bu tavrına uzuldum ve macı izlemeden stadı terkettim" diye konuştu http://spor.milliyet.com.tr/adnan-oz...72/default.htm __________________