Baros 'Krallarla' birlikte anıldı!
Galatasaray0 Mesaj
●52 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Galatasaray
- Baros 'Krallarla' birlikte anıldı!
-
12-10-2019, 04:26:03Kayıtlı ÜyeSezon sonunda yolların ayrılıp ayrılmayacağı tartışılan Cek golcu Milan Baros'un goğsunu UEFA kabarttı Super Final'in 5. haftasında oynanan Beşiktaş karşılaşmasında teknik direktorumuz Fatih Terim tarafından forma şansı verilen ancak bunu iyi değerlendiremeyerek beklentilerin altında kalan Milan Baros EURO 2012 oncesinde UEFA tarafından hazırlanan tanıtım kitapcığında onurlandırıldı. UEFA'nın hazırladığı ve turnuva ile ilgili hemen hemen her bilginin yer aldığı kitapcıkta, Avrupa Şampiyonlarının en etkili forvetleri arasında Cek golcu Milan Baros'un da adı yer aldı. Kitapcıkta Thierry Henry, David Villa ve Marco van Basten gibi isimlerle birlikte anılan Baros icin şu sozler kullanıldı: "Cek golcu, Euro 2004'de formunun zirvesindeydi. 2003/2004 sezonu boyunca Liverpool'da forma giyen, ancak sakatlığı sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Milan Baros, Portekiz'deki Avrupa Şampiyonası'nda gollerine kaldığı yerden devam etmişti. Turnuvanın en değerli golculerinden biri olan Milan Baros, ozellikle grupta oynadığı tum maclarda gol atmayı başararak, takımının yarı finale cıkmasına buyuk katkı sağlamıştı." "İNGİLTERE LİGİ'Nİ OZLUYORUM" Ote yandan Baros, Four Four Two dergisinin İngiltere edisyonunda Ahmet Yavuz imzalı roportajında cok ilginc acıklamalarda bulundu. 31 yaşındaki forvet oyuncusu roportajda Galatasaray ile gecirdiği 4 sezonu; "Buraya Şampiyonlar Ligi'nde oynamak icin geldim ancak henuz oynayamadım. Bu tabii ki hayalkırıklığı yarattı. Ancak burada mutluyum ve bu sene bu hedefimizi gercekleştireceğiz." sozleri ile değerlendirirken bu sezon az forma şansı bulmasını ise şoyle değerlendirdi: "Fatih Terim tek forvet oynamayı secti ve bu gorev icin tercih ettiği isim Elmander'di. Ama ben daha cok calışmaya devam ettim, zamanımı bekledim. Daha sonra 4-4-2'ye donduk ve ben de forma giymeye başladım. Elmander ile milli takımda Jan Koller'le anlaştığım gibi anlaşabiliyorum." Galatasaray'daki geleceği hakkında da konuşan Baros; "Şu anda sadece lig ve Euro 2012'ye odaklanmış durumdayım. Futbolda bir ay icerisinde her şey değişebiliyor. En iyi oğrendiğim şey de asla plan yapmamak oldu. Super Lig de artık İngiltere Premier League gibi sertleşti. Hakemler de buna musade ediyor. Burada cok kaliteli oyuncular var." sozlerini kullandı. İngiltere Premier League'ine olan ozlemi ile sozlerini noktalayan Cek yıldız şoyle konuştu: "Liverpool her zaman benim kalbimde. Yurtdışında ilk deneyimimdi ve iyi iş başardım. Ancak Galatasaray da benim icin cok değerli. İkisini bir arada gotureceğim." WebAslan __________________