Aysal, kupanın Kadıkoy'de verilmesi kararıyla ilgili olarak, “Galatasaray taraftarı maalesef orada değil. Kupanın, Galatasaray taraftarının olduğu bir yerde verilmesi bence daha mantıklı” dedi. Başkan Unal Aysal, şampiyonluk kupasının Kadıkoy’de verilmesi kararı hakkında şunları soyledi: “İnşallah kupayı biz alırız ama kim alırsa alsın, her iki takımı da kutlamak lazım. Buraya kadar başa baş, dişe diş gelmiş olması, hem Galatasaray’ın hem Fenerbahce’nin buyuk başarısıdır. Artık bundan sonra sahada centilmence, guzel ve ciddi bir mac oynanacak. Bunun neticesinde taraftarın sevinme hakkı var, hangi taraf olursa olsun. Ama Galatasaray taraftarı maalesef orada değil. Onun icin aldığımız takdirde, kupanın Galatasaray taraftarının olduğu bir yerde verilmesi bence daha mantıklı. Bunu arkadaşlarımızla konuşacağız, netleştireceğiz. Federasyonun da bu yonde bir talebi var. Fenerbahce’nin de bu yonde bir talebi, onerisi var. Biz bunu değerlendiriyoruz şu anda. Galatasaray taraftarının hoşuna gidecek ortam neyse onu yapacağız...” ‘Maca ben de gidiyorum’ Aziz Yıldırım tutuklu olduğu icin onceki macta Kadıkoy’e gitmeyen Aysal ayrıca, “Bugun ilk defa acıklıyorum, maca gitme kararı aldım. Bundan evvel sebebim belliydi. Ama bugun Fenerbahce Kulubu İkinci Başkanı’nı aradım. Bu bir final ve kupa macı, katiyetle takımımın yanında olmak istiyorum. Yabancı bir sahada oynanıyor. Onun icin bu macta butun yonetim kurulu uyelerimizle beraber ben de hazır bulunacağım” ifadelerini kullandı. spor3 __________________