Rakip takımdan bahsediyoruz. Fenerbahce. Bu adamlar, Limassol, Bate, Viktoria Plzen gibi takımlarla eşleştikten sonra, buralara kadar gelip, UEFA kulupler sıralamasında 73. olan Lazio ile karşılaşıp, zar zor elemelerinin ardından, yine buyuk bir şans ile, daima avrupa kupalarında olan, ama oyle pekte adı altın harflerle yazılmamış Benfica ile eşleşiyorlar. İğneyi başkasına, Cuvaldızı kendine batır. Yok elediğimiz şoyle buyuk, boyle kuvvetli takımlar diye diye başımızı şişirmeye başladılar daha şimdiden. Acınız bakınız, bu takımların tarihteki başarılarına. En fazla en buyuk olayları, ne olmuştur? Yok bilmem kac mactır yenilmemişler, bilmem kac yıldır top bunları sevmişte, herşey fener ile oynana kadarmış onlar icin lafları, gerek sozluklerde, gerek forumlarda, gerek gazetelerde, gerekse yandaş medyada gozler onune sermiştir. Bu goruşlerime mutakiben, bu adamlar bu koy takımlarını yenerek buraya kadar gelmiş olmaları, bu tarz buyukluk belirten cumleleri kurmalarından dolayı, kupayı alsalar neler neler yapacaklarını hayretler icerisinde merakla bekliyorum. (Ki bana kalırsa, olurda Benfica'yı elerlerse, finalde ki rakibi Chelsea olur gibime geliyor ve kupayı alamadan evinin yolunu tutacaklar.) Şahsi fikrime ek olarak, umarım kupayı alamadan evlerine donerler ve umarım azalarak biterler. Dipnot : " Nasıl bir kafaya sahiplerse artık, benfica macının ardından, gerek sosyal medyada, gerek forumlarda, galibiyetlerini ``gordun mu cincon? , bekle bizi cincon `` diye seviniyorlar.. " Turk takımı ayrı bir olgu, ama kendini ayrı bi cumhuriyetiz diye tanıtan bu adamların yerine, Beşiktaş Trabzonspor Bursaspor yada herhangi bir anadolu takımı olmasını isterdim. ( Yıllardır dedik dedik, Fenerin bir gun yayla kupası olacak diye, gercekten bu sefer yayla takımları ile mucadelesinde sona yaklaştıklarını gormek biraz ilginc. ) Ve Playstation'u kapatmanın vakti geliyor. __________________