G.Saray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'in eşi Yolanthe, Hollandalı yıldız futbolcunun Brad Pitt’ten bile daha yakışıklı olduğunu soyledi. Galatasaray’ın yıldızı Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, “Wesley sadece Kıvanc Tatlıtuğ’dan değil Brad Pitt’ten bile yakışıklı” dedi. Skyturk360’da İzzet Capa’nın programında acıklamalar yapan Yolanthe Cabau ozetle şunları soyledi: -Taraftarın bana yenge demesi hoşuma gidiyor cunku cok geniş bir ailem var. Twitter’da bana yenge yazıyorlardı. Sonra araştırıp anlamını oğrendik. -Sneijder ile tanışmamız cok ilginc. Beni televizyonda gorup ve telefonumu paparazzilerden almış. -Paris Hilton’un doğum gununde cat kapı evine gittim. -Turkiye’yi cok seviyorum. İnsanların sevgisi beni cok mutlu ediyor. -Turkiye’de bazı dizi teklifleri geldi ama şu an acıklayamam. Kısa surede bu konuda bir şeyler soyleyeceğim. -Wesley sadece Kıvanc Tatlıtuğ’dan değil Brad Pitt’ten bile yakışıklı. -Beni Victoria Beckham ile cok kıyaslıyorlar ve birbirimizi cok iyi tanırız. Victoria ve David belki Turkiye’ye gelecekler. Onlara benzetilmemiz bizim icin onurdur. acık mert korkusuz __________________